Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Cand paparazzi merg prea departe

Cand paparazzi merg prea departe

Cine s-a nascut ieri are toate sansele sa inghita balivernele care insotesc o fotografie de tabloid. Vezi o imagine in care un star arata de parca i s-ar fi inecat toate corabiile si pui botul la legenda care spune ca tipa “e roasa de gelozie”. Sau ca tipul “e distrus din cauza divortului”. Cine insa stie ca scopul scuza de cele mai multe ori mijloacele poate banui ca in spatele disconfortului afisat de celebritati in anumite fotografii se afla un paparazzi care stie sa-si provoace prada.

E o lovitura sub centura care nici nu se lasa prea greu decodata, pentru ca e la mintea cocosului ca un ziar de scandal e dispus sa plateasca o mica avere pentru o imagine cu potential speculativ.

Oricit de mica pentru un trust de presa, “averea” – care poate sa urce pina la zeci de mii de dolari pentru o fotografie – e cum nu se poate mai confortabila pentru niste paparazzi platiti la bucata. De unde si inversunarea acestora, care nu face decit sa sporeasca panica in rindul celebritatilor.

Un paparazzi disperat e, de pilda, in stare sa intre cu masina in vehiculul unei vedete pentru a avea garantia unei fotografii reusite, in vreme ce altii isi insulta pur si simplu subiectii pentru a-i provoca. Rezultatele se vad in presa de scandal. Ce ne intereseaza pe noi sint insa mecanismele care le fac posibile.

Urmarire ca-n filme

Fotografii au vinat-o pe Lindsay Lohan prin tot Los Angelesul, iar unul dintre ei a intrat de buna voie cu masina in Mercedesul ei. In doar citeva secunde, la locul accidentului si-au mai facut aparitia alte trei vehicule din care au tisnit alti paparazzi pusi pe pozat. “Am fost urmarita de sapte masini”, a declarat Lohan. “Pur si simplu n-am stiut cum sa procedez.”

Urmare ca-n viata

In trena accidentului avut de Lindsay Lohan (precedat de cel din vara trecuta al lui Scarlett Johansson, care se afla tot la volanul unui Mercedes), politia sta cu ochii pe paparazzi. Cel care a ciocnit masina lui Lindsay a fost arestat pentru atac armat. Pentru a stopa acest flagel, autoritatile sint dispuse sa mearga la fel de departe pe cit merg paparazzi.

Duel verbal

La premiera cu “Bewitched”, un fotograf a huiduit-o pe Nicole Kidman care nu s-ar fi oprit pe covorul rosu pentru a poza in fata armatei de camere. Actrita l-a admonestat si i-a aratat degetul, facilitind trupei de paparazzi obtinerea unui instantaneu mai suculent decit o clorotica fotografie de la premiera.

Incident contrafacut

Cameron Diaz a povestit in New York Times ca a iesit la plimbare cu Justin Timberlake, o prietena apropiata si ciinele acesteia, cind un fotograf a dat cu masina peste ei. Prietena ei a cazut, masina aproape ca a calcat ciinele, iar pozarul a profitat de ocazie si a inceput sa faca fotografii. Imaginile au aparut intr-un ziar care, neavind habar cum s-au petrecut lucrurile, a insotit imaginile cu explicatia: “Cameron si Justin vin in ajutorul unei prietene.

Legenda care a insotit aceasta fotografie a lui Jennifer Aniston spunea: “Jen sufera in continuare.” In realitate, actrita n-a facut decit sa reactioneze la asalturile iritante ale unui paparazzo – lucru taxat in trecut de insusi Brad Pitt, care i-a acuzat pe paparazzi c-o insulta pe Jennifer din dorinta de a o enerva si a obtine un instantaneu inedit.

Sub centura

La putin timp de la divortul de John Stamos, paparazzii au inconjurat-o pe Rebecca Romijn la premiera unui film si au inceput s-o agreseze verbal, spunindu-i, printre altele: “Nu-i de mirare ca te-a parasit barbata-tu.” Ulterior, actrita a declarat: “A fost groaznic, dar nu m-am oprit. Am mers mai departe, desi incepusem sa tremur si am inceput sa pling.”

Comments

comments

Leave a Reply