Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Cum a murit Paul Walker

Cum a murit Paul Walker

La mai putin de doua saptamani de la prezentarea rezultatelor autopsiei de dupa moartea actorului Paul Waker, certificatul de deces confirma ca acesta nu a murit in urma traumelor provocate de impactul masinii cu un stalp, ci din cauza arsurilor, acestea fiindu-i, se pare, fatale.

Paul Walker nu a mutit pe loc in urma impactului, ci a fost ars de viu in incendiul izbucnit dupa impactul masinii cu stalpul. Tragedia s-a consumat in 30 noiembrie. Conform autopsiei s-a dovedit ca intre momentul impactului si deces Paul Walker a mai trait doar circa 5 minute.

In aceleasi conditii a murit si soferului automobilului Porsche Carrera GT, Roger Rodas, prieten cu Walker. Autopsia a dovedit ca ranile suferite de acesta au fost mult mai grave, el fiind inconstient imediat dupa producerea accidentului spre deosebire de Paul Walker despre care se crede ca a ramas constient in minutele de dupa impact. Cauza exacta care a dus la producerea accidentului nu a fost stabilita.

Paul Walker a fost dus pe ultimul drum sambata, cand prietenii si familia au transformat o zi trista intr-un prilej de celebrare a vietii actorului. Poate cea mai puternica a fost fiica lui Paul, Meadow, in varsta de 15 ani, care s-a descircat "admirabil", date fiind circumstantele, dupa cum au declarat cei care au partcipat la funeralii.

Ceremonia de inmormantare actorului a fost una intima, de doar 45 de minute, desi fanii din intreaga lume i-au deplans plecarea. Trupul actorului de 40 de ani a fost inmormantat la Forest Lawn Memorial Park, in Hollywood.

 

Comments

comments

Leave a Reply