Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Divertisment > Descoperă mesajul ascuns din noua piesă a lui Smiley și vei fi recompensat!

Descoperă mesajul ascuns din noua piesă a lui Smiley și vei fi recompensat!

„Ce mai faci, străine?” întreabă Smiley în noua să piesă al cărei videoclip aduce și o provocare pentru cei care-l văd: un mesaj ascuns în detaliile vizuale ale clipului care va aduce și o recompensa directă pentru cei care îl descoperă. Aflat în America pentru a face muzică alături de parte din echipă Hahaha Production, Smiley lansează „Ce mai faci, străine?”, o piesă-constatare despre ce rămâne după ce trece iubirea dintre doi oameni.

„Oricine ajunge în punctul în care se desparte de oamenii dragi, nu avem cum să-i păstrăm în viață pe toți cei pe care îi iubim, din diverse motive ne despărțim de iubiți sau iubite, de prieteni buni, de oameni din familie, așa e viața. Eu am simțit să scriu și să cânt despre momentul reîntâlnirii cu un om din trecut pe care l-ai iubit și avalanșa de sentimente și tensiuni pe care le simți când îți dai seama că îl cunoști pe acel om, dar de fapt nu-l mai cunoști deloc, pentru că te leagă de el doar amintiri foarte îndepărtate și nimic din prezent.”, povestește Smiley sursa de inspirație a noii sale piese.

Coproducție Cat Music și Hahaha Production, cu muzica făcută de Smiley, Șerban Cazan și Marius Pop, cu versurile compuse de Smiley și mix-masterul semnat de Lucian Nagy, „Ce mai faci, străine?” este o piesă al cărei refren Smiley l-a cântat într-o primă audiție într-o emisiune de radio acum ceva timp și de atunci primește constant mesaje de insistență de la oameni pentru a fi lansată oficial. „E doar o coincidență că am cedat insistențelor și lansez această piesă acum când sunt „strain” în America, dar vin și cu ceva în plus. Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imagini. O să fie foarte fun pentru cei care-l descoperă, promit.”, spune Smiley care va da detalii despre provocarea inclusă în clip zilele următoare.

 

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns