Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Diane Kruger – Eleganță atemporală

Diane Kruger – Eleganță atemporală

Prima dată am văzut-o pe Diane Kruger în pelicula Troia, unde a interpretat rolul atrăgătoarei Elena, în urmă cu ceva vreme. Deși au trecut mai bine de zece ani de atunci, actrița de origine germană nu pare atinsă de trecerea timpului, păstrându-și frumusețea la fel de vie și de strălucitoare ca atunci.

Ba mai mult, a devenit o veritabilă beauty darling, atrăgând privirile de fiecare dată când își face apariția pe covorul roșu. Diane Kruger este un trendsetter în materie de frumusețe, mergând mereu fie pe look-uri extrem de romantice, combinate cu coafuri unice, fie pe povești cromatice îndrăznețe și în același timp elegante.

Ce ne place la ea este că își păstrează mereu tenul într-o tonalitate neutră, dar radioasă, folosindu-se de machiaj doar pentru a-și scoate perfect în evidență albastrul superb al ochilor.

La sfârșitul anului o vei putea vedea pe Diane în In the fade, o dramă intensă despre viața unei femei care își pierde soțul și fiul într-un atac terorist. Oare cum își va găsi răzbunarea?

Iată care sunt ipostazele care ne-au impresionat pe noi și care sunt produsele de care ai nevoie pentru a-i împrumuta stilul.

Café au lait

 

Pentru un smokey eye de efect, Diane preferă să folească tonuri deschise de maron, auriu și bej, mizând mai mult pe strălucire, decât pe intensitate. Adoptă-i look-ul experimentând cu mai multe nuanțe până ce găsești combinația care se potrivește cel mai bine tipului tău de ten.

Paletă farduri de ochi Urban Decay Basquiat x UD Gold Griot

 

La vie en rose

 

De cele mai multe ori, Diane preferă să-și accentueze doar sprâncenele și buzele, folosind un ruj mat: roșu pentru seară și roz bonbon pentru zi. Secretul ei? ”Folosește un fond de ten light atunci când încerci un roz atât de intens, altfel va arăta forțat.”

Ruj și primer pentru buze Clinique Mini Lip Pop Matte

 

Bucle vintage

 

Pentru că se vopsește constant, Diane are grijă mereu să folosească produse care-i hrănesc în profunzime firul de păr, aceasta fiind regula de bază dacă vrei să încerci coafuri mai complicate. ”Nimic nu arată bine pe un păr care nu are cea mai grozavă zi a lui”. Încearcă un balsam hidratant și buclele îți vor rezista mai mult timp.

Balsam pentru volum Christophe Robin Female Volumizing Conditioner with Rose Extracts

 

Sprâncene definite

 

Diane preferă sprâncenele pline, cu personalitate, așa că nu le pensează aproape niciodată, renunțând doar la cele câteva fire rebele, care se abat de la forma prestabilită. După cum spune chiar ea, ”toată economia feței tale stă în felul cum îți arată sprâncenele”. Le poți perfecționa și tu folosind un creion pentru umplere.

Creion de sprâncene Laura Mercier Eyebrow Pencil

 

FOTO: Getty Images, PR

Comments

comments

Lasă un răspuns