Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Dorian Popa: Aspectul fizic m-a ajutat foarte mult

Dorian Popa: Aspectul fizic m-a ajutat foarte mult

Dorian Popa, actor, compozitor și cântăreț, s-a lansat cu trupa Lala Band și a fost protagonistul a două seriale de televiziune – Pariu cu viața și O nouă viață. De fapt, televiziunea i-a oferit ceea ce se cheamă o nouă viață, fiindcă i-a adus multă notorietate.

Dorian are doar 27 de ani. Este un tânăr actor care promite, cu toate că este absolvent de studii economice. Pasionat de sport, foarte atent cu aspectul său, spontan și educat, este o prezență plăcută și dincolo de ecran.

Ești perceput de public, mai ales de cel feminin, ca „băiatul cu mușchi“. Cine ești tu de fapt, Dorian?

Este foarte dificil să-ți fie atribuită imaginea de „băiat cu mușchi“, fiindcă aceasta atrage după sine o serie de minusuri deloc de neglijat, care la un anumit moment dat devin frustrante. Din nu știu ce motive, oamenii asociază un fizic lucrat cu un coeficient de inteligență scăzut și multe alte răutăți, ceea ce face ca această imagine să fie destul de greu de suportat. Eu, Dorian Popa, încerc să fiu un om modest, sociabil și foarte prietenos, care a avut, are și va avea întotdeauna o înclinație spre sport și dorința de a avea un fizic perfect.

Lookul a devenit obsesia tuturor. A fost important pentru tine în carieră? Ce te făceai dacă ai fi avut un aspect comun?

Eu cred că fiecare trebuie să își caute lookul care îl definește, care îl face să se simtă cu adevărat bine și să se ocupe de el. Din punctul meu de vedere, când ești mulțumit de ceea ce vezi în oglindă, toate activitățile cotidiene se desfășoară parcă mai bine, nu? Sunt de părere că aspectul fizic pe care mi l-am construit m-a ajutat foarte mult în tot ce am făcut. Ce mă făceam dacă aș fi avut un aspect comun? Munceam și-l făceam special!

Ai o mamă care a făcut carieră în muzica de operă. Nu te-ar tenta să devii o voce cunoscută în operă?

Nu mă tentează, este o zonă muzicală care nu mă reprezintă, nu mă ajută să mă încarc cu nici un fel de emoție, ceea ce mă face să cred că „nu e de mine“.

Este un avantaj sau e o „povară“ să poți să îți dezvolți anumite abilități având modele de artiști în familie?

Pentru mine, cariera muzicală nu a fost un vis, deoarece credeam că n-am fost înzestrat suficient. Așadar, abilitățile pe care eu am încercat să mi le dezvolt în adolescență au fost legate de zona matematică-informatică.

Făcute la timpul lor, educația și instruirea au însemnat ceva sau era mai simplu fără ele?

Educația și instruirea sunt foarte importante. Trebuie făcute la timpul lor, iar părinții au un rol extrem de important: ei trebuie să fie acolo și să își ghideze copiii pas cu pas.

Ai un stil de viață ordonat? Cum decurge o zi de luni pentru tine?

Recunosc, nu am un stil de viață ordonat. Atunci însă când vine vorba de mese sau odihnă, opresc orice activitate și încerc să respect un program! O zi de luni este întotdeauna o distracție pentru că mai mult ca sigur am muncit în weekend, motiv pentru care mă relaxez și mă îmbrac cu cele mai lejere haine, făcând încontinuu glume pe seama celor care, din păcate, sunt la muncă!

Urmezi o linie de nutriție strictă. Adaugi la alimentație suplimente nutritive?

Încerc să evit dulciurile, care sunt cel mai mare dușman al unui corp tonificat, și carbohidrații în exces. Evident, adaug suplimente nutritive. Viața mea nu este 100% dedicată sportului și alimentației, fapt ce mă face să neglijez uneori mesele.

Sala a devenit un mod de viață pentru tine? Ai putea face o profesie din asta?

 Aș putea face cu lejeritate o profesie din asta și sunt sigur că ar fi cu tot sufletul, însă deocamdată simt că drumul meu este altul.

 Declarațiile pasionale ale fanelor nu ți se par deplasate?

Câtă vreme declarațiile sau acțiunile făcute de fanii mei sunt pozitive, le primesc cu plăcere și mă umplu de o energie senzațională.

Când ai timp numai pentru tine, cum îl folosești?

Mă gândesc la noi proiecte și oportunități profesionale, asta mă face să mă simt cel mai împlinit!

Ești matinal? Întâi mănânci sau bei cafeaua?

Cafeaua și mâncarea mea de dimineață sunt reprezentate de un shake delicios cu lapte, ouă, fructe și concentrat proteic .

Mai uiți ani/date de aniversare importante? Cum ieși cu fața curată?

Cu sinceritatea reușesc de fiecare dată să ies din astfel de situații: „Am uitat! Iartă-mă, dar am multe pe cap!“

Oferi flori și ciocolată? Care este darul cel mai prețios pe care l-ai primit?

Plăcerea vieții mele este să-i ofer iubitei flori atunci când se așteaptă cel mai puțin. Cel mai prețios dar pe care l-am primit a fost un ceas.

Te pricepi să alegi un vin bun? La un pește, ce vin ai alege?

Încerc, însă aceste lucruri se învață cu timpul. Îmi plac vinurile românești, așa că la un pește aș alege un vin alb sec sau demisec (îngrașă mai puțin), producție autohtonă.

Bucătărie românească sau…

În funcție de pofte.

Cămașă albă și cravată porți când…

…merg la nunți, botezuri sau evenimente care impun ținută black tie.

Te uimește…

Un om care nu judecă pe altul în avans.

Te întristează…

Indivia.

Speri…

… ca oamenii să mă iubească întotdeauna la fel de mult ca acum.

Citește și:

Hrubaru: Mama a zis că mă aruncă-n Dunăre

Adrian Perjovschi dezbracă părul de secrete

Pepe: Sunt foarte împăcat cu mine însumi

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.33/20.08.2015

Autor: Ivana Iancu

Sursa foto: Mihai Drăgulescu

Comments

comments

Leave a Reply