Esti aici
Femeia.ro > Vedete > FOTO O familie fericită: Andra și Răzvan Pascu, în ediția de noiembrie a revistei Femeia.

FOTO O familie fericită: Andra și Răzvan Pascu, în ediția de noiembrie a revistei Femeia.

Răzvan, Andra și Alex sunt ceea ce se poate spune: o familie fericită. Andra și Răzvan sunt părinți, soți și colegi, roluri care dau și mai multă savoare vieții de cuplu.

Micuțul Alex, de numai un an și jumătate, descoperă lumea și se bucură de fiecare nouă cucerire. Părinții îi oferă libertatea să exploreze, dar fără să-l scape o clipă din ochi. Se bucură și se încarcă din energia lui. Povestesc cu încântare fiecare năzbâtie și îl încurajează cu aplauze. Momentul poveștilor îi transpune într-o lume fantastică. Totul pare o joacă, deși e solicitant să faci față celor două joburi full time, cel de părinte și antreprenor.

Călătoriile sunt pasiunea lor, iar copilul nu a fost o piedică pentru ea, ba dimpotrivă, se bucură de câte ori au ocazia de vacanțe la puterea a treia, pentru că Alex e sarea și piperul călătoriilor.

Andra îl vede pe Răzvan ,, genul de persoană care duce la bun sfârșit orice își propune, fără niciun moment de ezitare, la el nu existǎ „nu se poate“. Are încredere în el și în forțele lui și m-a învățat încă de la începutul relației noastre că, dacă îți dorești ceva cu adevărat, trebuie să te lupți să îl obții. Lucrurile importante nu îți vor fi niciodată oferite pe tavă. În plus, are o vorbǎ pe care o repetǎ aşa de des, încât ne-a rǎmas tuturor la birou întipǎritǎ: „Calitate, nu cantitate!“

Răzvan pur și simplu o adoră pe Andra. Uneori e zgârcit la vorbe, dar felul în care o privește spune mai mult decât o mie de cuvinte.Din fiecare fotografie răzbate bucuria, iubierea și încrederea.

Ți-am pregătit o selecție de poze surprinse în ședința foto. Care este secretul fericirii? Îl poți descoperi în articolul din paginile revistei Femeia din luna noiembrie. 

 

Un material de Luminița Tăbăran

Foto: Daniel Ene

Hair style: Ioana Nodoleanu

Make up: Carmen Dincă

Comments

comments

Leave a Reply