Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Jennifer Lopez – Strălucire latină

Jennifer Lopez – Strălucire latină

Mamă a doi copii, Jennifer Lopez continuă să fie, la 50 de ani, un etalon de frumusețe pentru multe femei de pretutindeni.

În decursul anilor, Jennifer s-a transformat din fetița răsfățată a muzicii latino-pop într-o actriță cu acte-n regulă, demonstrând cu nonșalanță că nu e imposibil să duci pe cele mai înalte culmi ale succesului două trasee profesionale diferite. În plus, este și o dansatoare redutabilă, designer de îmbrăcăminte și accesorii și producător.

Aceasta a dezvăluit că secretul formei sale fizice de invidiat stă într-un stil de viață care implică somn de calitate, meditații la prima oră a zilei, hidratare completă și mult sport. Mai mult decât atât, nu se expune la soare, nu bea și nu fumează. Pe lângă corpul impecabil, această ”dietă” o ajută să se laude cu multe alte atuuri precum dantura perfectă, pielea de invidiat, ochii pătrunzători, sprâncenele perfecte.

Toate acestea are grijă să și le potențeze subtil cu un machiaj în tonuri calde, de la auriu la arămiu. Nu se dă în lături nici de la liniile generoasă de eyeliner negru, care constituie de cele mai multe ori centrul de greutate al întregului său make-up. O sursă puternică de feminitate și delicatețe o reprezintă și părul său, pe care îl aranjează fie în onduleuri naturale, fie îl prinde în coc, pentru a-și evidenția chipul luminos.

Dacă ești curioasă să o vezi pe Jennifer Lopez și pe micul ecran, o poți urmări în serialul „Shades of Blue”, unde interpretează rolul unei polițiste badass.

Iată care sunt ipostazele care ne-au impresionat pe noi și care sunt produsele de care ai nevoie pentru a-i împrumuta stilul.

Coafură sleek

 

Jennifer e recunoscută pentru că-și strânge părul în cocuri în creștetul capului, fie că vorbim de variante messy, pe care le poți obține în câteva minute, sau, dimpotrivă, stilizate perfect. Ca să-ți iasă și ție, ai nevoie de un fixativ de calitate, dar care nu-ți încarcă părul, ci doar îl ”îmbracă” în strălucire discretă.

Fixativ TIGI Bed Head Hard Head Hairspray

 

Buze nude

 

Jenny from the block știe că atunci când vrei să echilibrezi un smokey eye, cel mai bine e să alegi varianta buzelor îmbrăcate în câteva straturi de ruj strălucitor sau gloss în nuanța nude (cu doar un pic de tonuri piersicii la mijloc).

Gloss de buze L’ Oréal Paris Infallible Le Gloss în nuanța Hot for Hawaii

 

Gene amețitoare

 

Da, Jennifer are extensii, să nu ne păcălim! Dar asta nu înseamnă că nu poți obține gene amețitor de lungi și curbate și fără a apela la costisitorul tratament. Tot ce-ți trebuie este produsul potrivit.

Mascara Benefit Cosmetics They’re Real!

 

Smokey extrem

 

Combinând pigmenți de burgund sau mov, Jennifer reușește să transforme clasicul smokey eye într-un machiaj perfect pentru acele ocazii speciale când ai nevoie să strălucești. În plus, aceste nuanțe sunt perfecte pentru vară, pentru că merg de minune cu pielea bronzată.

Paletă de farduri Dior 5 Couleurs în nuanța Magnify

 

FOTO: Getty Images, PR

Comments

comments

Lasă un răspuns