Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Kate Middleton a primit liber la bijuteriile Coroanei

Kate Middleton a primit liber la bijuteriile Coroanei

Kate Middleton a trecut pentru cateva momente prin dreptul obiectivelor fotografilor, in drumul spre receptia privata data de Regina in onoarea diplomatilor la Palatul Buckingham si astfel ca a fost surpinsa imbracata de gala si purtand una din cele mai pretioase tiare din colectia Regala de bijuterii.

Tiara cu diamante si perle a apartinut surorii mai mici a Reginei Elisabeta si a fost daruita ei de catre mama acesteia. La randul ei Regina Mama a primit diamantele si perlele pretioase de la sotul ei, Regele George sub forma unui colier, ca dar de nunta. Ulterior Regina Mama a transformat colierul intr-o tiara. Pietrele au fost montate pe un suport din aur alb si platina.

Pentru Kate Middleton momentul a fost unul special, fiind pentru prima data, dupa nunta, cand poarta o tiara din colectia de bijuterii ale Casei Regale si este foarte posibil ca Regina sa-i fi oferit tiara, imprumut, pentru receptie, in mod special. Cutuma spune ca pana cand Regina nu-ti ofera acces la Bijuteriile Coroanei, membrii familiei nu pot purta decat "maruntisurile", nu si piesele grele. Si Lady Diana a primit acces la bijuterii abia dupa nasterea primului copil si la fel s-a intamplat si pentru Kate.

Specialistii spun ca aparitia lui Kate Middleton cu capul impodobit astfel este un semn extrem de important. Pe de o parte aceasta este in mod cert in gratiile Reginei, iar pe de alta este asimilata in familia regala, cu drepturile depline cuvenite oricarui cap incoronat. Exista voci care vad in asta o posibila ascensiune la ton a lui Kate Middleton si a sotului sau, intr-un viitor nu prea indepartat, si lasa din nou loc speculatiilor conform carora Printul Charles va renunta la dreptul la tron in favoarea fiului sau.

Numita tiara Papyrus sau tiara Lotus, aceasta a fost creat in 1923 si purtata deseori de Regina Mama si de sora reginei principesa Margareta. Tiara a mai fost purtata, dupa principesa Margareta, de fiica acesteia Serena Armstrong – Jones, la nunta ei.

Si ca povestea sa fie completa, a doua zi dupa petrecerea de gala unde Kate Middleton a fost cu adevarata o printesa, aceasta a fost vazuta, singura, cu micul George, la plimbare, in parcul Palatului Kensington, in zona deschisa pentru public.

Mai multe imagini vezi aici
 

Comments

comments

Leave a Reply