Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Kate Moss se teme de Pete Doherty

Kate Moss se teme de Pete Doherty

Dupa aproape doi ani in care a fost prinsa intr-o relatie “toxica”, fotomodelul britanic Kate Moss vrea sa o ia de la inceput. Satula de stilul de viata al logodnicului sau dependent de droguri, cantaretul rock Pete Doherty, ea l-a dat afara din casa si a chemat si o echipa de muncitori pentru a “evacua” toate lucrurile lui. Fotomodelul nu a uitat sa schimbe yala si a angajat garzi de corp, carora le zice in gluma “rottweilleri cu doua picioare”.

Nu e prima data cand cei doi se cearta, dar aventura lui Pete cu un manechin de 28 de ani, care seamana izbitor cu Kate, a fost picatura care a umplut paharul. Vazandu-se singur intr-un club de noapte, Doherty a profitat de moment si a inselat-o pe Kate cu o bruneta de origine sud-africana. Martorii l-au vazut pe cantaret sarutandu-se pasional si imbatisandu-se cu noua lui cucerire. Cateva ore mai tarziu, cei doi au ajuns la usa unuia dintre prietenii lui Pete si au petrecut intreaga noapte impreuna.

Dupa ce l-a alungat pe logodnic din casa ei, lui Kate Moss i s-a cam facut frica de Pete. La urma urmei, el este un drogat, cu reactii necontrolate, de la care nu stii la ce sa te astepti. Fotomodelul spera ca rocker-ul va intra la inchisoare si astfel va scapa de el definitiv.

Pe 5 mai, Doherty a fost arestat pentru detinere de mai multe tipuri de droguri. A pledat vinovat la acuzatia de posesie de heroina si canabis si deocamdata a scapat de inchisoare. Judecatorul a respins condamnarea lui in favoarea internarii intr-o clinica de dezintoxicare din Londra. Dar sentinta finala se va pronunta peste cateva saptamani. Iar in stilul in care Pete isi traieste viata, s-ar putea ca dorinta lui Kate sa devina realitate.

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Leave a Reply