Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Lectii de viata de la Robin Williams

Lectii de viata de la Robin Williams

Robin Williams a ales sa decida singur cand totul trebuie sa se opreasca. O decizie tragica, de neinteles, inexplicabila, poate o decizie care o sa ramana fara explicatii. Sunt voci care spun ca gestul sau este expresia unei tristeti profunde, neintelese, altii se abtin de la a face judecati si refuza sa traga concluzii. In seria acestora din urma ne asezam si noi. Regretam decizia, dar nici nu o cantarim, nici nu incercam sa o explicam sau sa o judecam, nici nu cautam scuze, vinovati sau lamuriri.

Ne intoarcem care viata actorului Robin Williams si trecem in revista filmele lui. Am adunat, din filmele si din alte momentele speciale daruite fara limita, tuturor, lectii de viata de la Robin Williams.

O vorba de-a lui Robin Williams a fost reluata cu insistenta dupa ce stirea mortii lui a facut inconjurul lumii. O reluam: “Fiecare dintre noi se naste cu o scanteie de nebunie. Trebuie sa avem grija sa nu se stinga!

Popeye (1980) – “Ceva gresit este ceva gresit, chiar si atunci cand iti este de ajutor!”

Lumea vazuta de Garp (1982) – “Cel mai important lucru in viata este sa inveti sa spui nu!”

Good Morning Vietnam (1987) – “Daca este sa facem ceva corect si bine, sa nu lasam Armata sa faca asta!”

Cercul poetilor disparuti (1989) – “Indiferent de ceea ce spune cineva despre tine nu uita ca ceea ce faci, cuvintele si ideile tale pot schimba lumea.” si “Spiritul uman este mult mai puternic decat orice medicament.”

Hook (1991) – “A trai este cea mai mare aventura. Putini sunt cei care inteleg asta!”

Regele Pescar (1991) – “De trei lucruri ai nevoie pe lumea asta: sa respecti toate formele de viata, un scaun sanatos si regulat in fiecare zi si de o bluza albastra de marinar.”

Mrs. Doubtfire (1993) – “Daca tatal copiilor tai pleaca, il parasesti sau nu mai este, singura solutie onesta este celibatul in tot restul vietii tale.”

Jumanji (1995) – “Plansul nu a ajutat pe nimeni, niciodata, la nimic! Ai o problema? Spune despre ea, barbateste!”

Jack (1996) – “Fa din viata ta un spectacol la care sa te uiti chiar si tu cu interes.”

Good Will Hunting (1997) – “Nu stii ce inseamna sa pierzi decat atunci cand pierzi ceea ce ai iubit mai mult decat pe tine insuti.”

Iubire eterna (1998) – “Uneori cand pierzi, castigi!” si “Oameni spun ca este imposibil, doar lucrurilor pe care nu le-au mai vazut.”

Patch Adams (1998) – “Cea mai grea boala din lume este indiferenta.”

Moarte lui Smoochy (2002) – “Chiar si atunci cand esti curat ca lacrima, poti cadea in noroi.”

Omul Anului (2006) – “Politicienii sunt ca scutece. Trebuie sa fie schimbate frecvent, si din aceleasi motive.”

World’s Greatest Dad (2009) – “Cel mai rau lucru in viata este sa traiesti alaturi de oameni care te fac sa te simti singur.”

Citeste si: Actorul Robin Williams a murit

Comments

comments

Leave a Reply