Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Liviu Teodorescu: Muzica se îmbină așa bine cu iubirea!

Liviu Teodorescu: Muzica se îmbină așa bine cu iubirea!

Deși e foarte tânăr, toată viața lui s-a învârtit în jurul notelor muzicale: muncă în studio, canto, actorie.

Liviu Teodorescu s-a născut pentru muzică. El nu pierde timpul, are deja un stil propriu și știe că succesul este efemer. Acum, e concurent in show-ul Te cunosc de undeva! de la Antena 1. Se află în fața unei noi provocări, deși de provocări n-a dus lipsă niciodată!

Stabilește, te rog, punctul zero al carierei tale și punctul maxim, de până acum. Cum a fost drumul spre succes?

Punctul zero al carierei mele a fost participarea la concursul Vocea României. Am apărut la TV și anterior, în copilărie, când am fost participant la Numai cu acordul minorilor și la Eurovision Junior. Dar fanii, concertele și tot ce ține de o carieră au început să vină odată cu concursul de voci. Apoi, lucrurile au decurs bine, am jucat în Pariu cu viața și am făcut parte din Lala Band. După aceea, m-am lansat ca artist solo și, odată cu asta, am început să compun și să produc inclusiv pentru alți artiști. 

Acum, particip la Te cunosc de undeva!, la Antena 1. Acesta este punctul maxim de până acum. Îmi dă posibilitatea să arăt laturi ale mele pe care nu le-ați știut și pe care poate nici eu nu le-am știut. 

Te știm de când ai debutat. Bunul-simț te-a ajutat ori a fost un impediment?

Bunul-simț nu are cum să fie un impediment, atât timp cât știi să-l arăți cui merită. Sunt oameni și oameni. I-am văzut pe mulți călcând strâmb, greșind pe parcurs și mi-am dat seama că trebuie întâi să oferi, apoi să ceri. Dacă vrei să fii respectat, în primul rând trebuie să oferi respect.

Câte ore lucrezi pe zi și cum îți „alimentezi“ creativitatea?

Sunt zile în care lucrez chiar și opt ore. În aceste opt ore, fac multe lucruri ce țin de studio, de canto, dans, actorie. Creativitatea o alimentez muncind și fiind tot timpul „pe fază“.

Îți sunt utile studiile muzicale sau e mai importană imaginea?

Eu cred că o formă fără fond nu rezistă niciodată în timp. Când spun fond, nu mă refer neapărat la studii muzicale, ci la munca din spate. Nu voi fi niciodată un artist interesat doar de formă. Am muncit destul de mult încât să nu mă las păcălit de mirajul ăsta al formei. Nu înțelege greșit, forma e importantă. Dar, dacă lipsește conținutul, se pierde tot. Cum ar fi să construiești un bloc fără fundație?

Apropo de imagine, de la băiatul firav pe care îl știam, ai devenit fan al sălii de sport. Ce program ai? Folosește?

Încerc să ajung de patru ori pe săptămână. Sala folosește nu numai la imagine, ci și la sănătate, la încredere și la multe altele.

Ai nevoie de un stilist pentru orice?

Nu am stilist decât în ce privește hainele, când vine vorba de clipuri. În rest, sunt propriul meu stilist. Fac lucrurile astfel încât să mă simt bine și să îmi placă.

Cum e să te trezești asaltat de fane? Nu e un fel de agresiune la viața personală?

Nu e niciun fel de agresiune, e o plăcere să știu că oamenii îmi apreciază munca și că mă iau drept model. Încerc să comunic cât pot de mult pe Facebook, să răspund la comentarii și mesaje. Îmi place să îi cunosc pe oamenii care mă plac. Spune-mi cine sunt fanii tăi ca să-ți spun cine ești. 🙂

Ești un tip cameleonic?

Toți oamenii sunt cameleonici. Unii transformă asta în artă și aceia se cheamă actori. Am făcut vreo trei ani de actorie, la Palatul Copiilor din București, deci cred că sunt și cameleonic. 🙂

Te ajută asta la show-ul TCDU?

Cu siguranță! Sper să pun asta bine în practică în cadrul emisiunii.

Ce mașină ai? I-ai dat un nume?

Nu am o mașină a mea, conduc mașina alor mei. (zâmbește) Dar, gata, anul ăsta îmi iau mașină, că nu se mai poate!

Care-i este cea mai bună alegere făcută până acum?

Toate alegerile au fost bune. Dacă am ajuns la punctul în care să particip la Te cunosc de undeva!, înseamnă că am făcut numai alegeri bune.

Porți ciorapi albi?

Da. Port ciorapi albi noaptea, când dorm, și uneori vara.

Când vezi o fată frumoasă, te gândești cum o cheamă?

Nu numai că mă gândesc, dar o și întreb.

Faci daruri femeilor din viața ta?

Da, îmi place să le văd fericite și cadourile sunt una dintre metodele de a le face să zâmbească.

Fanele tale ar fi foarte curioase să știe cum stai cu dragostea.

Stau bine, sunt fericit, mersi. Așa e dragosteaaa!

Citești? Ce anume? Când?

Încerc să citesc cât mai mult. De mic m-am obișnuit așa. Citesc cărți motivaționale, beletristică și altele. Cum am timp, imediat pun mâna pe o carte. În ultima perioadă, nu am citit așa de mult, dar promit că anul ăsta nu mă las!

Îți place să mergi la concerte. La cine?

Îmi plac mult concertele, pentru că tot timpul descopăr lucruri interesante. Am fost la Justin Timberlake cu ceva vreme în urmă. M-a terminat! Îmi plac și mă inspiră mulți artiști. Abia aștept să fac o Sala Palatului, o să vedeți. (râde)

Ai făcut și film. Îți dorești o nouă provocare?

Am făcut film. Când eram copil, am jucat în câteva scurtmetraje, sitcomuri și, de curând, în bine cunoscutul Pariu cu viața. Îmi doresc o nouă provocare, chiar sunt deschis și o aștept!

Starea pe cere ți-o induce primăvara, ce stă să vină, te inspiră?

Mă inspiră și îmi dă poftă de viață și de iubit. Și muzica se îmbină așa de bine cu iubirea…

Citește și:

Radu Vâlcan: Zâmbetul poate să determine o stare de bine

Smiley: Compun ce simt, ce trăiesc, ce îmi place

Mihai Petre: Dansurile mele preferate nu mi se potrivesc neapărat

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.05/04.02.2016
Autor: Ivana Iancu
Sursa foto: Antena 1

Comments

comments

Leave a Reply