Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Lourdes calca pe urmele Madonnei

Lourdes calca pe urmele Madonnei

Pe zi ce trece, Lourdes seamana tot mai mult cu mama ei, celebra Madonna. Si nici nu e de mirare, din moment ce a fost obisnuita inca de mica sa fie in lumina reflectoarelor. La 5 ani, fiica “reginei pop” asista deja la defilari de moda si o insotea pe mama ei la cumparaturi prin Paris, Londra sau Beverly Hills.

Rezultatul? La 11 ani, Lourdes se imbraca numai in haine Stella McCartney, Versace sau Dolce&Gabbana, i s-a oferit un contract cu magazinul H&M si ocazia de a avea o colectie proprie, la fel ca Madonna. Insa fiica nu vrea sa-si imite mama, ci sa-si dezvolte un comportament propriu. Si reuseste! In 2007, la una dintre serile caritabile organizate de mama ei, Lourdes a licitat impotriva Christinei Aguilera un volum din colectia de romane Harry Potter, pe care l-a achizitionat cu peste 60.000 de euro.

Recent, studiourile de film Warner Bros i-au propus micutei un rol in ecranizarea romanului “Harry Potter si printul semipur”. Lourdes este foarte fericita, insa mama ei se teme ca ea sa nu cada in universul celebritatii si sa devina o “material girl”.

In plus, Madonna apartine religiei Kabbala, care interzice televizorul, revistele si junk-food-ul. Ea si-ar dori ca fiica ei sa se gandeasca mai mult la activitatile Liceului Francez din Londra. Fire rebela, Lourdes isi construieste insa viitorul putin cate putin. Ramane de vazut daca micuta va depasi sau nu celebritatea mamei sale.

Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.

Comments

comments

Leave a Reply