Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu: Gusturile comune întăresc o relație

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu: Gusturile comune întăresc o relație

Mădălin Ionescu, gazda emisiunii WOWBiz de la Kanal D, și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de cinci ani și se ocupă împreună de creșterea și îngrijirea copiilor din prima căsătorie a lui Mădălin, Filip și Ștefania.

Se vede de la o poștă că viața împreună le priește. Poate că acesta este cel mai important lucru, să îți trăiești frumos viața, așa cum ai ales. Și ei au ales bine!

Credeți în minuni? Vi s-au întâmplat multe pe lumea asta?

M.I.: Cred în Dumnezeu! Am avut parte încă din copilărie de evenimente pe care obișnuim să le încadrăm în sfera supranaturalului… Despre cele mai multe dintre ele nu pot vorbi în public. Altele țin de universul viselor premonitorii (avertismente, schimbări pozitive în destinul meu sau al celor apropiați etc.). Și mama mea, o femeie foarte credincioasă, are parte de multe vise revelatorii! Deseori ne sună și ne descrie situații prin care urmează să trecem.

C.Ș.: Cred profund în Dumnezeu. Așa-zisul supranatural face parte din viața noastră. Dumnezeu m-a salvat atunci când eu nu mai credeam că îmi voi reveni – și asta a fost o minune.

Multă vreme nu ați discutat despre viața voastră personală. Acum ați devenit mai „darnici“. Ce se întâmplă? 

M.I.: Nici acum nu sunt prea deschis… E adevărat însă că atât pe pagina mea de Facebook (mădălin augustin ionescu), cât și în emisiune am prezentat foarte multe momente din viața familiei. E o formă de respect față de telespectatori și față de cei care ne îndrăgesc. Până la urmă, și noi suntem oameni, ca toți ceilalți.

Ce piesă despre iubire v-ați dedica unul altuia?

M.I.: Prima piesă pe care i-am dedicat-o a fost „To the moon and back“ a celor de la Savage Garden. Apoi. „That’s Amore“, interpretată de Dean Martin. Dacă i-aș dedica o piesă acum, ar fi probabil… „More Than Words“, a băieților de la Extreme.

C.Ș.: „Adagio in G Minor“ de Albinoni, „Spring Waltz“ de Chopin.

Aveți o familie frumoasă. Cum te descurci cu fetele de sărbători? Voi, băieții, le faceți surprize?

Întotdeauna! Eu și Filip ne mobilizăm în sensul ăsta! O să vă mire, dar la noi în casă sunt mai apreciate florile, nu cadourile clasice.

Aveți o familie frumoasă. Vă ajută vreodată băieții la treburile din casă pe voi, fetele?

Da. Și Mădălin, și Filip au un simț deosebit pentru ordine și curățenie. Se ocupă de grădină, de căței. Mădălin previne posibilele deteriorări ale casei și face amenajări din timp. Lui Filip îi place să măture prin curte.

Iubirea unuia pentru celălalt e ca-n prima zi sau a evoluat?    

M.I.: Iubirea noastră este intactă, profundă. Am trăit poate cât alții în zeci de vieți! Poate tocmai din cauza asta am avut parte de atâtea greutăți!

C.Ș.: Nu îmi pot imagina viața fără Mădălin!

Ce apropie și ce desparte un bărbat de o femeie?

M.I.: Nu îmi place să vorbesc la modul general, spun doar ce ne-a apropiat pe noi: o chimie unică și un univers comun de valori, nu de interese… Cred că femeile ar trebui să nu își îngroape feminitatea și să nu uite să fie tandre cu partenerii lor. Din păcate, în multe cupluri partenerii mai mult se ceartă decât se iubesc și asta e foarte trist.

C.Ș.: O femeie trebuie să fie feminină, caldă, tandră, duioasă, pasională.

Gusturile comune sau diferențele sunt cele care atrag?

M.I.: Gusturile comune sunt cele care întăresc o relație. Diferențele creează în timp distanțe și mai mari.

C.Ș.: Nu există o rețetă, dar e important să aibă principii comune cei doi, să lupte pentru aceleași valori.

Sunteți și parteneri de business?

M.I.: Cristina e mult mai activă decât mine din acest punct de vedere. Eu nici nu prea am timp. Intuiesc destul de bine evoluția pieței, dar detaliile sunt specialitatea ei. Ea are o companie care a lansat niște articole de încălțăminte cu un impact foarte bun până în prezent (produsele pot fi achiziționate și online), și-a deschis un blog care din prima clipă a reușit să convingă și are câteva idei de business care mă atrag foarte tare.

C.Ș.: Compania deschisă este un proiect care se va dezvolta prin mai multe businessuri. În acest moment, articolele de încălțăminte Kimo de pe platforma Kimo by Charisma sunt foarte apreciate. În curând, produsele vor putea fi achiziționate și din magazine, nu numai de pe kimobycharisma.ro.

Ești un bărbat politicos? Îți folosește?

M.I.: Sunt un bărbat educat și, evident, politicos. Nu fac diferențe între oameni, nu mă interesează condiția lor socială, îi tratez pe toți la fel. Un om simplu, dar cu caracter frumos mi se pare superior unui profesor universitar care duhnește de perversitate.

Eleganța este un atu?

M.I.: Da, în orice domeniu te ajută, chiar dacă generează și nenumărate invidii.

C.Ș.: Eleganța vine din interior. Dacă interiorul e gol, exteriorul va fi un balast, oricât l-ai șlefui.

Vă știți bine? Vă cunoașteți gusturile?

M.I.: Foarte bine. Și, pentru că mă cunoaște până în cele mai ascunse cotloane, știe și cum să mă mobilizeze atunci când mă clatin. Îi cunosc gusturile, dar ea e mult mai rafinată. Prefer să ies cu ea atunci când doresc să-i cumpăr ceva – altfel, risc să greșesc.

C.Ș.: Da. El știe totul despre sufletul meu, despre felul meu de a fi, despre cum aș reacționa în diverse situații. Dar nu l-aș lăsa să-mi cumpere rochii. Și eu îi cunosc lui gusturile, îi aleg parfumuri, cămăși – și chiar i se potrivesc mereu foarte bine.

Care au fost cele mai dure momente dintr-un meci de familie? 

M.I.: O să vă surprind, nu ne-am certat cu adevărat până acum! Știu, e greu de crezut, dar e adevărat. Nicio jignire, niciun cuvânt nepotrivit, nicio disensiune majoră! Avem puncte de vedere diferite, dar discutăm. Întotdeauna apar o concluzie și o decizie comune.

C.Ș.: Între noi nu există meciuri. Discutăm despre orice, analizăm și tragem concluzii.

Ce valoare are tăcerea pentru voi? Dar vorba?

M.I.: Avem momente în care ne afundăm în preocupările noastre. Atunci nu ne deranjăm, dar ne place să stăm unul lângă celălalt. Întotdeauna însă, înainte de culcare, petrecem timp de calitate împreună, vorbind, făcându-ne planuri, complimentându-ne.

În discuțiile voastre, ești dispus să spui totul despre greșelile tale?   

M.I.: Da, mi se pare elementar.

Momentul în care ai cerut-o în căsătorie a fost spontan sau pregătit?

M.I.: Spontan! Eram mai puțin îmbrăcat, iar ea… ea era o poezie.

Momentul în care i-ai spus DA ți-l mai amintești?

C.Ș.: Da, a fost superb. Un coș uriaș cu flori și el… cam golaș.

Cum sunt diminețile voastre?

M.I.: Eu mă trezesc mai târziu. Aproape în fiecare zi mă așteaptă cu sucuri din legume sau din fructe. Ne pupăm, firește, apoi vorbim despre prioritățile zilei, copii, ce ar mai trebui să facem în afaceri și pentru familie.

Dar vacanțele?

C.Ș.: Prea scurte, din păcate. Mi-e dor să stăm o lună plecați doar noi, departe de tumultul lumii.

Cm vă descurcați cu doi adolescenți în casă?

M.I.: Sunt copii foarte cuminți. Până acum, am gestionat bine perioada adolescenței, și eu, și Cristina fiind alături în permanență și familiarizați cu toate preocupările și trăirile lor. Anul ăsta, Ștefania are în față două examene importante: bacalaureatul și admiterea la facultate. Evident, îi suntem alături. În plus, ne ajută părinții Cristinei, sunt mereu cu noi, iar Filip e topit după ei! Le sunt foarte recunoscător. Cât pot de des, ne vizitează și părinții mei. Mama fiind învățătoare pensionară, e și ea alături de Ștefania și de Filip, pe care-i susține la lecții. Familie mare!

C.Ș.: Ștefania este deja la finalul adolescenței, iar Filip e la începutul ei. Anul acesta, avem emoții, având în vedere examenele pe care le are de dat, dar ea s-a mobilizat întotdeauna bine în astfel de momente. Filip începe să fie mai rebel, să experimenteze propriile trăiri. Le suntem în permanență alături.

Mergeți împreună la shopping, la piață, în parc?

M.I.: Peste tot. Nu îmi place să ies fără ea.

C.Ș.: Mădălin nu rezistă prea mult la shopping. În schimb, ne place să facem cumpărături pentru casă împreună, să mergem des în parc, la filme, în oraș cu prietenii.

Drumul ales, alături de Cristina/alături de Mădălin, te împlinește?

M.I.: Cristina este Orizontul meu! 

C.Ș.: Înainte să fim împreună, nu credeam că dragostea absolută există. Visam la o iubire ca în filme, însă nu îndrăzneam să cred că mi se va întâmpla. Este cel mai frumos dar pe care Dumnezeu putea să mi-l ofere și îi mulțumesc în fiecare zi pentru asta.

Citește și:

Livia Taloi și Daniel Lazăr: Împreună în fiecare zi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda: Un show, o viață, o casă împreună

Florentina Ene și Gabriel Coveșanu: Trăiește fericirea, nu o căuta

Articol preluat din ediția de septembrie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Ivana Iancu

Foto: PR Kanal D

Comments

comments

Leave a Reply