Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Paula Chirilă: Îmi plac deopotrivă drama și comedia

Paula Chirilă: Îmi plac deopotrivă drama și comedia

Paula Chirilă se află în fața unei noi provocări, concurent în show-ul Te cunosc de undeva!, emisiune care a revenit la Antena 1 cu un nou sezon.

Nu se dă niciodată bătută. Are în ea genă de luptător. Fiecare proiect la care a lucrat i-a reușit. Zâmbetul ei șăgalnic, simțul umorului, feminitatea o fac să fie iubită de public. N-ai cum să n-o urmărești!!

Nu ți-e dor de Cluj, orașul iubirii tale…

Ba da, dar și mai dor mi-e de Iași, orașul meu natal, de prietenii mei dragi de acolo, de locurile unde mă jucam când eram mică, de Parcul Copou, de Grădina botanică.

Ai ales televiziunea. Ai și proiecte de teatru?

Sigur, joc în București cam de tot atâția ani de când am început munca în televiziune, nu am abandonat niciodată teatrul. În prezent, joc în patru spectacole: Doctori de femei la Teatrul Metropolis, Un bărbat și mai multe femei la Teatrul de Artă București, Nimic nu-mi scapă la Teatrul de pe Lipscani și E soare. Plouă la Teatrul Roșu. Am încă două texte în așteptare, probabil voi începe repetițiile după ce termin filmările la Te cunosc de undeva!, adică prin vară.

Genul tău este comedia?

Nu, îmi plac deopotrivă drama și comedia. Însă comedia e mai cerută, să zic așa. Lumea vine cu mai mult drag la un spectacol de la care să plece cu fruntea descrețită.

Le faci farse prietenilor?

Nu prea îmi place să fac farse, ci surprize plăcute. Nu știi niciodată în ce pasă sunt prietenii sau dacă apreciază farsa, așa că prefer să nu risc. Nu de alta, dar nici mie nu mi-ar plăcea să mi se facă și, în plus, mă prind imediat.

Râzi mult?

Daaa, sunt mai tot timpul cu gura până la urechi. Și prietenii mei la fel, pe lângă mine. Îmi zic că sunt foarte amuzantă, nu înțeleg de ce… Eu sper că râd cu mine, nu de mine.

Ce te întristează totuși?

Mă întristează suferința oamenilor din jurul meu, boala, sărăcia. Din păcate, văd din ce mai multe cazuri disperate.

Show-ul Te cunosc de undeva! a devenit o provocare și pentru tine?

Sigur că da, Te cunosc de undeva! e o mare provocare. Eu nu sunt cântăreață profesionistă, așa cum sunt ceilalți colegi ai mei, iar asta face ca așteptările să fie foarte mari, iar ștacheta să fie ridicată, ceea ce mă motivează, dar mă și sperie, să-ți spun sincer.

Ești mamă de fetiță. Cum vă înțelegeți și cum vă petreceți timpul împreună?

Ne înțelegem foarte bine, așa, ca fetele. Mergem la shopping împreună, gătim, ne gătim, ne jucăm, facem foarte multe lucruri împreună. E o mare responsabilitate, mai ales că mă copiază în tot ce fac. După ce mi-am făcut blog, s-a înregistrat singură cu telefonul și a făcut un tutorial de modelat plastilină. A venit cu el la mine și mi-a zis că vrea și ea blog și canal de youtube. Eh, descurcă-te cu asta dacă poți!

E greu de crescut un copil în București?

N-aș pune problema așa, cred că e greu de crescut un copil oriunde în România, în vremurile noastre, cu pericole la tot pasul…

Ai visat întotdeauna să fii actriță?

Nu, am vrut să fiu cântăreață. Întâlnirea cu teatrul a venit destul de brusc, dar hotărâtor pentru drumul meu în viață.

Ai avut vreo corigență în liceu?

N-am avut niciodată vreo corigență în liceu sau vreo restanță în facultate. Dar nici tocilară nu am fost.

Ce îți este util din tot ce ai învățat la școală?

Faptul că știu să mă exprim și să scriu corect în limba română.

Sticla este nemiloasă. Ce faci ca să fii mereu în formă?

Eee, sunt o mulțime de trucuri la care apelez, mici secrete de femeie. Plus somn, când am timp, iar dacă nu, trăiască anticearcănul!

Când ți-e greu, la cine apelezi?

Familia și prietenii foarte apropiați îmi sunt alături în momentele grele. Dar sper să am cât mai puține momente de acest fel de-a lungul vieții.

Mai crezi în căsnicie?

Sunt căsătorită, deci…

Intri des în bucătărie? Îți place să bucătărești?

Îmi place mult să gătesc și o fac cu mare drag pentru ai mei. Dacă aș avea timp mai mult ca să mă desfășor, ar fi minunat, că idei am o mulțime.

Ești mulțumită cu tine?

Dacă nu eu, atunci cine?

Citește și:

Raluca Guslicov: Divertismentul este lumea mea

Florentina Opriș: Fericirea este în noi de când ne naștem

Diana Bart: Am pornit de jos

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.08/25.02.2016
Autor: Ivana Iancu
Sursa foto: Antena 1

Comments

comments

Leave a Reply