Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Simona Gherghe: Imi plac oamenii care zambesc

Simona Gherghe: Imi plac oamenii care zambesc

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct“ a ajuns la inima publicului, se bate pentru audiențe și are mulți fani. Ce nu se vede pe micul ecran află chiar din mărturia ei.

Cele mai frumoase amintiri sunt din copilărie și adolescență. Anii de liceu, petrecuți în Dealul Sărăriei, plimbările prin Copou la începutul lui iunie, când sunt teii în floare, chiulul de la școală, când mergeam cu chitarele la Bojdeuca lui Creangă… Mi-e dor de oamenii calzi și buni de acasă, de la Iași.

  • Diminețile le încep cu o cafea neagră! Fără lapte. O cafea de care trag cam o oră, doar din plăcerea gustului.
  • Cel mai dificil moment a fost mutarea la București, ruptura de tot universul meu de până atunci. Faptul că a trebuit s-o iau de la zero, într-un oraș pe care nu-l știam, în care nu aveam pe nimeni, într-un mediu concurențial, departe de familie. Primul an a fost crunt! Dar… toate trec (râde).
  • Am aproape zece ani de știri în spate. Am mai fost pusă în situația de a mode-ra ediții speciale legate de alegeri. Pot face oricând asta. Dar, în momentul de față, nu mă gândesc să renunț la emisiune pentru un talk-show politic.
  • Am făcut interviuri cu oameni celebri și mi-ar plăcea să-l intervievez pe Papa Francisc. Îmi place personalitatea lui. E un om foarte cald.
  • Unde mă văd peste zece ani, dacă aș renunța la televiune? Nu cred că trebuie să fim atât de radicali. Sunt pasionată de televiziune și știu că pot să fac foarte bine lucrul acesta. Iar televiziune se poate face și în spatele camerelor. Cred că m-aș descurca și în domenii legate de comunicare, PR, de ce nu, politică.
  • Sunt multe lucruri care fac o femeie frumoasă. Și nu mă refer aici la trăsături. Liniștea interioară, o familie… și zâmbetul! Îmi plac mult oamenii care zâmbesc.
  • E foarte greu să aleg filmul sau cartea preferată, pentru că îmi plac multe. Primul titlu care mi-a venit în minte e „La vita e bella“. Însă în ceea ce privește cărțile, aici e mai complicat. Iubesc romanele lui Preda. Și aleg „Cel mai iubit dintre pământeni“. Dar în egală măsură îmi plac și cărțile lui Eliade sau „Magicianul“ lui John Fowles.
  • Cel mai frumos compliment pe care l-am primit cred că e legat de zâmbet. Mi se spune frecvent că zâmbesc frumos (râde).
  • Împreună cu Gabi Firea, am scos două CD-uri cu muzică de petrecere, populară. Sunt adaptabilă. E un „talent“ pe care e bine să-l ai în viață (râde).
  • Pentru mine, Grecia este destinația ideală de vacanță. Si chiar mi-am propus să văd cât mai multe insule. Iubesc Grecia cu tot ce are ea. Pe de altă parte, orașul de suflet este Paris. Dar, pentru că vine iarna, nu pot să nu spun de munte, pentru că iubesc schiul și abia aștept să înceapă sezonul.

Articol preluat din ediția de noiembrie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Mariana Fătulescu

Sursa foto: Mihai Stetcu/Antena 1

Comments

comments

Leave a Reply