Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Star Style: Alexa Chung

Star Style: Alexa Chung

Și-a descris stilul personal ca fiind puternic influențat de Jane Birkin, nu a mai ratat o listă de best-dressed din 2006 și a devenit un trademark al modei britanice. Alexa Chung, style icon-ul cu un simț aparte pentru reinterpretare este una dintre cele mai influente prezențe din moda britanică.

Cu una dintre cele mai râvnite garderobe, o geantă Mulberry denumită în onoarea sa, dar și cu o abilitate unică de a fi întotdeauna înaintea trendurilor, Alexa Chung a câștigat trei ani la rând titlul de British Style Icon la British Fashion Awards și are, probabil, unul dintre cele mai copiate lookuri de pe planetă. Piese ca tricoul marinăresc, pantofii masculini, sarafanul, gulerul Peter Pan și duffle coat-ul au celebrat un comeback datorită ei.

Stilul său tomboy inspiră un aer relaxat, iar ținutele sale șic au transformat-o pe Alexa într-un trendsetter și o muză. Semnătura sa sunt combinațiile neașteptate de materiale, printuri și culori, dublate întotdeauna de un machiaj și o coafură extrem de naturale. Fostul model va alege oricând piese pe care să le poată suprapune, precum un cardigan, un pulover sau un palton oversized, o rochie vintage lejeră sau o pereche de skinny jeans, pe care le poartă cu coliere lungi, inele zoomorfe și accesorii cu cap de mort. Când este întrebată, recomandă mereu piesele clasice și declară că și-ar fi dorit ca designul să se fi oprit în 1967, perioada sa preferată care o inspiră cel mai mult.

Demonstrând că este mai mult decât o IT girl, Alexa a lansat recent prima sa aplicație, Villoid, unde userii se pot întâlni, pot schimba idei și salva inspirații pentru ținutele de zi cu zi, o idee fabuloasă pentru orice fashionista care-și dorește și o organizare virtuală a garderobei! În plus, recent și-a lansat propria colecție de haine și accesorii, ce abundă în pantaloni evazați a la Brian Jones, paltoane cu vibe vintage și înflorituri demne de David Bowie peste tot.

FOTO: Getty Images, Splashnews

Comments

comments

Lasă un răspuns