Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Ultima aparitie a Ducesei

Ultima aparitie a Ducesei

Kate Middleton a stralucit in cursul ceremoniilor de botez ale unei nava de croaziera gigantice numita "Royal Princess". Aceasta a fost ultima aparitie a Ducesei inainte de a naste, eveniment asteptat sa se intample la mijlocul lunii iulie.

Ducesa de Cambridge a folosit un o stica de sampanie de 15 litri, Moet si Chandon. Data fiind starea ei nu a impins sticla ci a taiat o panglica care a lansat sticla spre coca navei unde, conform traditiei s-a spart in ovatiile multimii.

"Te numesc Royal Princess! Dumnezeu  sa ii aiba in paza pe toti cei care navigheaza cu tine", a spus ducesa, zambitoare si emotionata in acelasi timp.

Imbractata intr-o rochie cu pete alb cu negru, cu o palarie nostima, Ducesa parea in perfecta stare de sanatate desi sarcina este aproape de luna a noua.

A fost joviala si s-a intretinut cu reprezentantii  portului istoric din Southampton, unde a avut loc ceremonia.

Ducesa de Cambridge a fost desemnat oficial nasa noii nave, un titlu simbolic care in Marea Britanie este o traditie. Ceremonia de joi, a inclus un scurt tur pe nava pentru ducesa.

Royal Princess este poate o premonite existand multe speculatii cu privire la sexul bebelusului regal.

Noi punem pariu ca-i fata!

Royal Princess este o nava de pasageri cu o capacitate de 3600 de lorcuri, care isi incepe de azi incolo croaziera in Marea Mediterana.

Uram nastere usoara Ducesei si o urmarim in continuare!

O colectie de imagini poti vedea aici: galerie foto

Comments

comments

Leave a Reply