Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Vedete care “au uitat” sa isi plateasca taxele

Vedete care “au uitat” sa isi plateasca taxele

Şi cum nimănui nu îi place să dea bani din propriul buzunar, unele celibrităţi au nevoie să fie ”trase de mânecă” pentru a-şi achita datoriile. Din păcate pentru ei, de obicei, se adună mai mulţi ani de neplată, iar sumele pe care trebuie să le scoată din buzunar sunt apoi considerabile.

Cazul actorului Gerard Depardieu este unul dintre cele mai grăitoare pentru măsurile pe care sunt în stare să le ia vedetele pentru a-şi proteja avuţia, chiar şi faţă de stat. Pentru a evita impozitarea cu 75% aplicată de statul francez, Depardieu a obţinut cetăţenia rusă, unde va fi impozitat doar cu 13%.

Lindsay Lohan uită adesea de taxele datorate statului. Din nefericire pentru ea, incidentul nu îi este trecut cu vederea, aşa că actriţa a fost din nou luată la rost de autorităţi pentru că nu şi-a plătit taxele pe 2011…la fel ca în 2010 şi 2009.

Soţii Osbourne mai au încă de plată aproape 1.5 milioane $ din 2007 şi 2008. Se pare că acesta este un motiv în plus pentru care căsnicia celebrului cuplu este în ape tulburi în acest moment.

Nicolas Cage nu este nici el la zi cu plata taxelor datorate statului. El a trebuit să plătească datorii în valoare de 6 milioane $, sumă deloc neglijabilă.

Rapperul Lil Wayne a fost nevoit şi el să îşi plătească taxele restante din anii trecuţi, în valoare totală de 6 milioane $.

Chris Tucker, celebru pentru rolurile sale în comedii, are de plată către stat o sumă care cu siguranţă nu îl va face să râdă, şi anume peste 12 milioane $.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply