Esti aici
Femeia.ro > Vesti bune din imobiliare > (P) Cum iti organizezi garderoba?

(P) Cum iti organizezi garderoba?

Iată un proiect care poate să îţi dea bătăi de cap, dar şi multă satisfacţie: reorganizarea dressing-ului personal. 

Scapă de lucrurile pe care nu le porţi

De ce e dezastru după fiecare ”raid” al tău printre haine? Pentru că ai prea multe lucruri, dintre care porţi doar jumătate…să spunem. Unele nu îţi mai vin deloc dar le păstrezi pentru când o să slăbeşti iar altele au o mare încărcătură emoţională. Pentru că tu îţi cumperi mereu câte ceva trebuie în acelaşi timp să mai scoţi câteva dintre hainele care nu îţi mai folosesc. 

Accesorizează-te

De multe ori nici nu e nevoie să investeşti sume mari în haine pentru că poţi fi la modă mai simplu, dacă îţi accesorizezi ţinuta corespunzător. Spre exemplu, la rochia neagra, simplă, pe care o ai deja de 3 ani şi pe care o porţi în mod regulat este de ajuns să îţi schimbi încălţările, colierul şi make-up-ul şi eşti ca nouă. Se poartă bijuteriile în culori neon, cu pietre mari? Investeşte într-o astfel de piesă şi o poţi purta cu diferite look-uri.

Obiecte unicat

Nu e o idee tocmai rea să dai o fugă la târgurile acelea de designer / handmade / vintage de care auzi mereu. Vei găsi acolo haine şi bijuterii create în serie mică sau unicat la preţuri avantajoase. Vei atrage admiraţia celor din jurul tău când vei apărea cu un colier-statement la petrecere. Şi când îţi vor cere prietenele tale indicaţii de unde îşi pot achiziţiona unul la fel, surpriză! Nu mai sunt altele la fel.

Fă schimb cu prietenele

Ai atât de multe lucruri şi porţi foarte puţine dintre ele, dar tot nu îţi vine bine să renunţi la ele. Convocă-ţi amicele la un ”târg” de schimb de haine. Având în vedere situaţia, evident că toate obiectele pe care le vei propune fetelor vor fi de calitate şi în schimbul lor vei primi evident, alte haine. E un fel de reciclare a garderobei şi a imaginii.

Spune-ne ideea ta de a reorganiza dulapul de imbracaminte, completeaza formularul pentru concursul BRD si poti castiga un GIFT CARD in valoare de 400 de lei.

Citeste regulamentul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus