Esti aici
Femeia.ro > Vesti bune din imobiliare > (P) Schimbari in garderoba pentru sanatatea ta

(P) Schimbari in garderoba pentru sanatatea ta

Sutienul

Bretelele prea strânse, mai ales cele subţiri, pot exercita presiune asupra nervilor cervicali, provocând durere în zona tâmplelor şi gâtului, braţelor, afectând chiar postura, spun specialiştii. Dacă ai nevoie de extra-susţinere a bustului, caută tipul de sutien potrivit pentru tine, care să nu necesită scurtarea bretelelor la maxim, de exemplul modelul denumit „balconette”.

Talia înaltă

Piesele vestimentare a la Bridget Jones, în special pantalonii cu talie înaltă, sunt pe cât de flatanţi, pe atât de incomozi. Aceştia pot presa prea tare stomacul, provocând chiar arsuri. Totodată, astfel de modele, ca şi corsetele sau brâurile modelatoare, restricţionează respiraţia şi creează disconfort.

Genţile uriaşe

Cu cât sunt mai mari, cu atât le umplem mai tare, lucru dăunător coloanei vertebrale, mai ales din cauză că tindem să purtăm „traista” pe un umăr, mai degrabă decât pe celălalt. Dacă e absolut necesar să o dotezi cu de toate, măcar schimbă umărul la intervale regulate sau poart-o pe diagonală.

Ochelarii de soare

Dacă ai frecvent dureri de cap, ar putea fi vina ochelarilor tăi de soare atât de mari (şi grei), care pun presiune prea mare pe sinusuri. Dacă porţi mult timp ochelari de soare, alege un model uşor, care să nu lase urme pe nas, mult timp după ce-i scoţi.

Încălţările strâmte 

Pantofii închişi, care fac piciorul să transpire – mai ales când e foarte cald -, pot genera boala cunoscută sub numele „picior de atlet” (apare frecvent la sportivi), o infecţie ce debutează cu vezicule între degete, care apoi se transformă în fisuri. 

Spune-ne ideea ta de a reorganiza dulapul de imbracaminte, completeaza formularul pentru concursul BRD si poti castiga un GIFT CARD in valoare de 400 de lei.

Citeste regulamentul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus