Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > De ce iubesc femeile oja semipermanentă?

De ce iubesc femeile oja semipermanentă?

oja semipermanenta

Eu nu iubesc oja semipermanentă, eu o ADOR! Și spun asta pentru că sunt o femeie care apelează la serviciile de înfrumusețare și îngrijire, dar sunt și o femeie care oferă aceste servicii de salon.

În atelierul meu, în proporție de 60-70% clientele aleg serviciul de aplicare al ojei semipermanente. Haideți să vedem de ce a devenit atât de apreciată „oja semi“, așa cum îi spun fetele.

Trăim timpuri în care femeia a devenit „super femeie”: are job full time, familie, merge la sală, face cumpărături, se îngrijește de casă și, nu în ultimul rând, are grijă și de ea! Femeia modernă este foarte activă și bine informată, iar timpul ei este foarte prețios. În acest sens, oja semipermanentă a devenit produsul care satisface perfect nevoile și pretențiile femeii moderne.

Oja semipermanentă a devenit cu timpul un produs fiabil: rezistă foarte bine, la fel ca și o manichiură cu gel, adică aproximativ 3-4 săptămâni, oferă un aspect estetic deosebit, iar aplicarea ei necesită un timp de lucru redus, în comparație cu alte tipuri de manichiuri tehnice. Realizarea manichiurii cu ojă semipermanentă durează aproximativ 1 oră și jumătate.

Oja semipermanentă  este din ce în ce mai îndrăgită și cucerește atât profesionistele din domeniu, cât și femeile care își realizează manichiura singure, acasă. Dacă în trecut oja semipermanentă se adresa unui public restrâns, în mod deosebit femeilor cu unghii perfecte, în prezent, datorită formulelor imbunătățite, oja semipermanentă permite chiar și corectarea arhitecturii unghiei; acest serviciu are soluții pentru toate tipurile de unghii și vine în ajutorul persoanelor cu unghii moi, cu forme atipice, sau persoanelelor care preferă să poarte unghiile lungi.

Dincolo de aceste servicii de aplicare profesională a ojei semipermanente care presupune desigur și metode profesionale de îndepărtare a acesteia, există și posibilitatea aplicării de către un amator. Din punct de vedere tehnic, aplicarea ojei semipermanente necesită cel mai mic grad de dificultate în comparație cu celelalte tipuri de manichiură tehnică.

Din acest motiv, avem și un segment de fete îndemânatice și curioase și nu sunt puține, dornice să își facă acasă singure manichiura. Mai mult decât atât, cele mai pricepute dintre ele devin pentru prietene „manichiurista preferată”. Cred că toate ne amintim de copilărie când furam ojele mamei și ne făceam unghiile împreuna cu prietenele noastre.

Ca să îți realizezi singură unghiuțele acasă, ai nevoie de câteva produse de manichiură: o lampă Led (există modele mici și foarte practice de lămpi portabile ), câteva instrumente și consumabile (instrument pentru cuticule, pile etc.), o bază, Top coat și, desigur, culorile preferate. De regulă, pentru acasă este recomandată aplicarea clasică a ojei; la întreținere, îndepărtarea se face foarte ușor prin dizolvarea ojei cu soluție Soak off. Metoda dizolvării este recomandată pentru aplicarea clasică a ojei și pentru persoanele ce își fac acasă singure manichiura; în cazul aplicării profesionale cu apex la care se folosesc bazele dense și aplicarea de produs este mai consistentă, îndepărtarea se face prin pilire.

Toate produsele de care aveți nevoie le găsiți în magazinele fizice Cupio și online pe site-ul Cupio www.cupio.ro

 

Miruna Isac, Trainer Cupio

Comments

comments

Lasă un răspuns