Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Machiaj in tonuri de toamna

Machiaj in tonuri de toamna

 

Odată cu schimbarea anotimpului, frumuseţea capătă noi valenţe de culoare şi stil. Fardurile împrumută nuanţe din natură, pentru zi, şi din strălucirile oraşului, pentru seară. Texturile mate se combină cu străluciri difuze pentru un machiaj opulent seara, în timp ce pentru zi sunt dedicate nuanţele nude sau mai intense, dar perfect integrate în pastelul autumnal. Pigmenţii sunt fini, pentru a pune în valoare fără să încarce, chiar şi atunci când fardurile abundă.

Tuşe de prospeţime

Nici fardul de obraz nu a fost uitat, însă accentul nu cade pe pomeţi, ei sunt doar uşor atinşi de tuşe subtile de culoare. Noile farduri de obraz ne propun un amestec de nuanţe care să se armonizeze mai uşor cu restul machiajului, indiferent de alegerea făcută.

Sprâncene perfecte

Dacă până acum forma lor modernă a fost naturală, tinzând spre… imperfecţiune, toamna asta se poartă sprâncenele bine definite, cu forme pline şi perfect conturate, încărcate de culoare.

Strălucirile nopţii

Pentru seară, machiajul căpătă sclipiri nebănuite. Foloseşte eyelineruri argintii sau farduri paietate şi metalice, dar şi culori electrice precum albastrul puternic şi verdele smarald.

Ten de păpuşă

Este la modă tenul proaspăt, mat, cu un aspect perfect şi culoare uniformă. Cum să obţii toate astea peste noapte? În primul rând, bazându-te pe un ritual de îngrijire ca la carte, dar şi pe puterea noilor fonduri de ten cu texturi fine, dar care acoperă perfect, minimalizează porii.

Ochi migdalaţi

Cozile de tuş ce dau şarm ochilor acum sunt mai lungi, bine definite. Machiajul anilor ’60 revine în forma clasică sau reinventat, stilizat şi extravagant, într-o formă dramati-că, precum două aripi. Tuşul poate fi negru, dar şi albas-tru-închis, argintiu sau cupru. Tuşul poate fi lesne aplicat datorită noilor aplicatoare şi pensule. Îţi place acest trend? Încearcă-l! 

Pată de culoare

Mulţi make-up artişti vorbesc despre buze pătate, unii propun chiar un machiaj neglijent, cu rujul aplicat neuniform, în stil rebel. În acest sezon, buzele capătă culori puternice, de la eternul şi femininul roşu la vişiniu, violet, maro, prună. Culorile surpriză sunt coraiul şi fucsia. Se poartă şi buzele nude, mai ales când alegem un machiaj puternic pentru ochi, însă cu textura umedă, sexy.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns