Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Ce spune culoarea preferata despre personalitatea ta

Ce spune culoarea preferata despre personalitatea ta

Ce culoare preferi? Fie cムeste este vorba de un roșu puternic, albastru sau verde, culorile preferate vorbesc despre personalitatea fiecăƒruia.
    
Culoare ta preferată este alb? Albul este simbolul purităƒtii, naivităƒtii și inocenței. Dacムeste preferat de o persoanムmai în vârstăƒ, el simbolizeazムdorintムde perfecționare și de retrăƒire a tinereții.

Iubești roșul? Roșul, cu toate tonurile sale este culoarea persoanelor puternice, a vitalităƒtii și săƒnăƒtăƒtii. Este specificムpersoanelor foarte sigure pe ele, ambițioase și impulsive.  Ύn ciudムacestor caracteristici, persoanele care preferムroșul sunt optimiste, obiective și întotdeauna vor sムse autodepăƒseascăƒ. Cei care preferムroșul sunt protectori, se exteriorizeazムfoarte ușor și sunt firi deschise. Poftムde viatムși bucuria sunt printre trăƒsăƒturile predominante pentru ei.

Maro este culoarea ta preferată? Persoanele care preferムaceastムculoare sunt măƒture, cu multムexperientムde viațăƒ, generoase și agreabile. De cele mai multe ori, persoanele care preferムmaroul sunt cele care, la o vârstムfragedムau iubit roșul. Astfel, maroul este culoarea adultului optimist, impulsiv și cerebral.
Rozul este culoarea ta preferă? Află că aceasta este simbolul maternităƒtii, al persoanelor care cautムafecțiune și iubire, nu pasiune. Este preferat de femeile delicate, fragile, făƒrムprea multe ambiții și voința.

Iubești portocaliul? Aceastムculoare, a luxului și plăƒcerii, este caracteristicムpersoanelor expansive, iubitoare și sociabile. Persoanele care preferムportocaliul se victimizeazムde foarte multe ori pentru a atrage atenția celor din jur, lucru pe care îl reușesc întotdeauna. Portocaliul este culoarea tinereții, a puterii, sincerităƒtii, curiozităƒtii și a tumultului adolescentin.

Galben este culoarea ta preferată? Este considerată culoarea fericirii, a înțelepciunii și imaginației: Galbenul este preferatul aventurierilor, care sunt în permanentムîn căƒutare de noi provocăƒri și este culoarea intelectualităƒții, iar persoanele care preferムaceastムculoare sunt foarte exacți, liberi în gândire și responsabili.
Iubesti verde? Verdele este culoarea echilibrului și armoniei. Verdele semnifica speranța, pacea, liniștea și este preferat de oamenii sinceri și foarte sociabili. Aceste persoane sunt răƒbdăƒtoare și modeste, de aceea pot fi chiar exploatate datoritムacestor trăƒsăƒturi.

Preferi albastrul? Persoanele care preferムalbastrul sunt drăƒgăƒstoase, conservatoare și introvertite. Sunt suspicioase, uneori neîncrezăƒtoare și au întotdeauna o atitudine rezervatăƒ. Răƒbdarea și perseverentムse îmbinムfoarte bine cu autocontrolul, tocmai de aceea aceste persoane sunt credincioase și de încredere.

Culoarea ta preferată este negrul? Negrul este culoarea persoanelor misterioase, care ascund o personalitate vulcanică și pasională. Persoanele care preferムnegrul sunt demne, corecte și nu doresc niciodatムsムiasムîn evidența mai mult decât trebuie.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus