Ținând cont de bunele practici la nivelul Uniunii Europene, de neîncrederea consumatorilor în produsele comercializate, atât din perspectiva calității acestora, cât și a conformității informațiilor ce se regăsesc pe etichetele acestora, cât și datorită problemelor semnalate privind obezitatea în randul consumatorilor și a problemelor de sănătate, InfoCons, împreuna cu Federația Asociațiilor de Consumatori, a inițiat un Proiect de limitare a numărului de aditivi alimentari (E-uri), coloranți și conservanți la maxim 5. Mai multe despre acest proiect găsești AICI.
Foto: 123RF
Câte E-uri are un sandviş
Cele mai citite
Așteptările nu distrug relațiile pentru că sunt prea mari, ci pentru că rămân nespuse. Iar atunci când nu sunt comunicate, se transformă în frustrări, tăceri și reproșuri. Dacă în adolescență e firesc să nu știm exact ce vrem, la maturitate ar trebui deja să avem curajul să cerem. Despre cum ne putem exprima dorințele și […]
Iarna vine cu aer mai rece sau chiar ger, vânt și o schimbare de culoare a naturii, dar și cu nevoia de a adapta rutina de îngrijire a pielii. După luni întregi de expunere la soare, apă sărată sau clor și variații mari de temperatură, pielea are nevoie de refacere. În sezonul rece, aerul devine […]