Esti aici
Femeia.ro > Carieră > Neta Or: Cea mai mare provocare este să găsim oameni profesioniști

Neta Or: Cea mai mare provocare este să găsim oameni profesioniști

Când te-ai decis să o iei pe calea ta ca mic întreprinzător, orice mână întinsă este mană cerească. De aceea ne-am gândit că poveștile membrelor BWFR (Business Women Forum Romania) ți-ar putea fi de folos, așa că urmărește site-ul nostru…

Pe scurt despre dvs. și compania dvs.

Mă numesc Neta Or și sunt ilustrator, designer, mamă a micuței Libi și soție a lui Luca. Locuim în Craiova.

Compania noastră, KOOLTOOL, este specializată în proiectarea și realizarea de cataloage pentru companiile care produc vopsele de păr, precum si instrumente de marketing si diverse produse din hârtie. Cel mai nou proiect al nostru este KOOLGIFT, o colecție de articole cadou surprinzătoare, lucrate manual, toate realizate din hârtie.

Colecția include elemente de papetărie, cum ar fi notebook-uri, notepad-uri, display-uri, precum și accesorii pentru călătorii, cum ar fi  Trip Kit și obiecte de decor, cum ar fi oglinzile, suporturile pentru pahare și multe altele. Articolele transmit mesaje de încurajare, amuzament, speranță și determină inspirație și motivare.

Cum a luat naștere brandul dvs.?

KOOLGIFT s-a născut din nevoia tot mai mare de a le oferi clienților noștri cadouri unice si originale, precum și ca o continuare naturală a muncii noastre creative, dezvoltând întotdeauna produse noi, mai ales pentru că ele fac oamenii să zâmbească.

Vorbiți-ne puțin despre filozofia produselor dvs.

Noua noastră colecție a fost creată cu dorința de ada mai departe pozitivismul, speranța și optimismul prin elemente funcționale, șic, ce pot fi folosite zilnic și sunt o sursă de inspirație pentru orice altceva. Avem desene și modele diferite, unele grafice, altele decorate cu ilustrații realizate manual de mine.

Cum vi se pare Craiova ca loc de muncă?

Craiova este acum casa noastră, ceea ce înseamnă că facem tot posibilul pentru a crea prietenii și relații valoroase cu toată lumea din jurul nostru. Când oamenii care nu au auzit sau nu au vizitat Craiova ne întreabă „cum este Craiova?”, spunem glumind: „știi Tokio? …aproape ca Tokyo! „chiar i-am făcut lui Luca un tricou cu lista orașelor – Tokyo, apoi Craiova, New York, Paris, Milano etc.

Craiova se dezvoltă în mod constant, ceea ce îmi place este că nu este prea mare sau prea zgomotos și aglomerat. Am locuit în New York City, pe care l-am iubit, dar deocamdată Craiova este destul de relaxantă pentru a-mi permite să mă concentrez asupra muncii mele creative și a  familiei fără prea  multă distragere a atenției și haos, ceea ce este cu adevărat plăcut. Am un studio minunat chiar deasupra locului în care se face producția noastră și mă simt norocoasă să văd casele și copacii din jurul meu.

Care este cea mai mare provocare/realizare?

Cea mai mare provocare este să găsim oameni profesioniști, în special tineri din Craiova, deoarece mulți dintre aceștia pleacă în alte țări sau în orașe mai mari, ceea ce este păcat. E mare nevoie de spirit tânăr în compania noastră și în general în Craiova. Realizarea noastră, bazată pe provocarea pe care am menționat-o, este că echipa din birou, precum și angajații din producție sunt oameni buni cu inimi mari, iar pentru noi acest lucru este prețios. Ne dorim să creștem odată cu angajații noștri. Suntem norocoși să lucrăm cu unii dintre ei de mulți ani.

Care este cea mai mare satisfacție a dvs.?

Cea mai mare satisfacție a mea este să desenez și să creez ilustrații și obiecte frumoase și inspirate.

Când lucrarea mea atinge inima cuiva, face pe cineva să zâmbească, încurajează pe cineva sau  motivează oamenii să fie câștigători în acea zi, simt o mare bucurie!

Dorința mea adevărată este să le împărtășesc și celorlalți speranța și culoarea prin creațiile mele și prin provocările mele personale să-i fac să aibă un spirit de învingător, să nu renunțe niciodată.

Cum contribuie BWFR la creșterea /dezvoltarea dvs.?

BWFR este o organizație uimitoare, cu femei uimitoare! Osnat Peled, fondatoarea și președinta, m-a ajutat personal de multe ori cu sfaturi și idei, pentru care sunt foarte recunoscătoare. Activitățile pentru femei pe care BWFR le realizează sunt încurajatoare, practice, pur și simplu minunate. Visul meu este să particip la un moment dat la programul de leadership ținut de ele.

Material exclusiv online

Text: Cătălina Oprea

Foro: Arhiva personală

 

Citește și:

Comments

comments

Lasă un răspuns