Esti aici
Femeia.ro > Carieră > (P) Ghid de sănătate pentru oameni ocupați

(P) Ghid de sănătate pentru oameni ocupați

Aproape 80% dintre români sunt afectați de stres, 61% nu fac niciodată sport, în timp ce 20% sunt afectați deja de obezitate. Vrem carieră, familie, recunoaștere, carismă, energie, prieteni și nu în ultimul rând, vrem să fim mereu sănătoși, tineri, în formă. Cum împăcăm atunci sănătatea cu stilul nostru de viață sedentar și stresant?

Pe 27 aprilie 2017, începând cu ora 18:30, vă așteptăm la un eveniment dedicat în întregime stilului de viață sănătos – „Viața care mă trăiește pe mine. Ghid de supraviețuire pentru oameni ocupați”  – ce îl are ca protagonist pe Dl. Dr. Florin Ioan BălănicaSpecialist în Medicină Personalizată, Nutriție și Nutrigenomică care a introdus în România noțiunea de Medicina  a Stilului de Viață.

Dr. Florin Ioan Bălănica va aborda sănătatea din perspectiva oamenilor ocupați, care nu au timp să își controleze atent dieta, mișcarea, reacția la factorii de stres, atingând aspectele esențiale pentru menținerea sănătății fizice, psihice și sociale:

  • Managementul timpului,
  • Managementul stresului ,
  • Managementul greutății ,
  • Managementul posturii si Mișcarea funcțională .

Evenimentul se adreseaza oamenilor ocupați care își doresc câteva sfaturi simple pentru a-și menține sănătatea și energia, va fi completat de o sesiune de Întrebări, în care cei prezenti  în sală îi pot adresa direct o întrebare legată de o anumită problemă de sănătate. Dr. Florin Ioan Bălănica va răspunde live la întrebări.

Prețul unui bilet la eveniment este 45 lei. Biletele pot fi achiziționate pe website-ul oficial al evenimentului: https://www.weshopart.ro/viata-sanatoasa.

Despre dr. Florin Ioan Bălănica, MBA, CDN

Specialist în Medicină Personalizată, Nutriție și Nutrigenomică

 Dr. Florin Ioan Bălănică este el însuși un model pentru cei care nu se opresc din propria căutare, se reinventează și îi ajută și pe ceilalți să își regăsească echilibrul. Dupa ce stresul, presiunea responsabilității, orele lungi de muncă l-au condus la un stil de viață sedentar și la obezitate, Dr. Bălănică și-a redefinit propriile obiceiuri, la finalul procesului rezultând o metodă care are drept țintă prevenția prin menținerea unui stil de viață echilibrat.

Cei peste 22 de ani petrecuți  în sistemul medical de stat și privat din România l-au  ajutat să înţeleagă foarte bine ce înseamnă pentru un pacient îngrijirea de calitate şi câtă nevoie are el de implicarea, atenţia şi înţelegerea medicului care îl tratează. A decis să răspundă  la aceste nevoi prin Medicina Personalizată, care înseamnă tratamente croite exact pe profilul şi nevoile individuale ale pacientului şi care iau în considerare atât latura fizică a bolii, cât şi cea emoţională.

Home

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns