Esti aici
Femeia.ro > Carieră > Relaxeaza-te in drum spre casa

Relaxeaza-te in drum spre casa

Vizualizeaza un mic paradis. In drumul spre casa, in tramvai sau autobuz, gandeste-te la o situatie din viata ta in care te-ai simtit perfect relaxata, stapana pe tine – poate intr-o vacanta – recreand imagini, sunete, mirosuri. Concentreaza-te asupra acestei viziuni timp de 15 minute si gandurile bune te vor inunda.

Sparge rutina. O schimbare are aceleasi efecte benefice ca odihna. Te intorci mereu pe acelasi traseu? Stai in acelasi loc, in acelasi autobuz? Obisnuiesti sa vorbesti la telefon? Daca ai intrat intr-un cerc vicios plin de tensiune, sparge-l, schimba-l cu ceva nou care sa te relaxeze. In loc sa te inghesui in autobuz, fa o plimbare. Sau renunta la conversatiile la telefon in favoarea unei carti bune.

Arunca la cos proasta dispozitie. Aduna pe o foaie de hartie toate gandurile stresante care te asalteaza in cursul zilei – apoi, la plecare, mototoleste-o si tinteste cu ea cosul de gunoi. E o metoda simpla care te ajuta sa te scoti din priza in clipa in care iesi pe usa firmei.

Gandeste pozitiv. Scrie o propozitie optimista. De exemplu: „Pot sa imi rezolv problemele cu usurinta.” Concentreaza-te asupra adevarului acestei fraze in timp ce te indrepti spre casa.

Comments

comments

Lasă un răspuns