Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > 3 motive pentru care să alegi un decor cu plante artificiale

3 motive pentru care să alegi un decor cu plante artificiale

decor plante articifiale

Femeile fericite se înconjoară de spații verzi! Iată de ce ar trebui și tu să alegi și tu un decor cu plante artificiale!

Fascinația pentru tot ce e verde și natural pare înscrisă în ADN-ul nostru feminin, mai ales că ne face plăcere să admirăm decoruri cu plante și flori care arată desprinse din Eden. Dincolo de faptul că femeile au avut întotdeauna o pasiune mult mai mare pentru plante și flori, trebuie să recunoaștem că aceste bijuterii ale Naturii contribuie enorm la starea noastră de spirit. Dacă nu știai, plantele ne fac mai fericite, cu atât mai mult dacă acestea se încadrează în categoria de plante artificiale. Te întrebi de ce să alegi plante artificiale în detrimentul celor naturale? În cele ce urmează, vei afla care sunt beneficiile lor și cum îți pot îmbunătăți starea de spirit!

Le poți așeza oriunde

La prima vedere, un decor cu plante artificiale nu pare a fi cea mai bună soluție de decorare în locuința unei femei, însă faptul că le poți așeza oriunde și că nu necesită anumite condiții de păstrare este extrem de important. Dacă ești o femeie activă, care nu are răbdare să își îngrijească plantele de interior, poți opta pentru un decor cu plante artificiale, care poate fi amplasat în orice colț al camerei. Spre exemplu, le poți așeza în orice decor din casă, fie că vorbim de living, hol, bucătărie sau dormitor. Chiar și în baie poți să așezi plante artificiale, mai ales dacă îți dorești o oază de relaxare pe care nu e nevoie să o întreții. Alege plante artificiale realizate din materiale de înaltă calitate, care să reziste în orice mediu, indiferent de temperatură sau gradul de umiditate.

Nu au nevoie de atenție

Un decor cu plante artificiale este ideal pentru orice femeie care iubește prospețimea, dar nu are timp să se ocupe în detaliu de fiecare floare sau plantă de interior. Spre deosebire de cele naturale, plantele artificiale nu necesită niciun fel de atenție, așa că nu trebuie să îți faci griji că nu le-ai schimbat ghivecele cu pământ sau că nu le-ai udat la timp. Nici măcar nu trebuie să le îndepărtezi frunzele, întrucât acestea nu se vor îngălbeni niciodată. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci, atunci când poți, este să ștergi de praf plantele artificiale cu o cârpă moale și umedă. În rest, le poți lăsa în voie chiar și atunci când pleci în vacanță. Plantele artificiale vor rămâne intacte chiar și după câteva săptămâni, reușind să își păstreze aspectul și culoarea de un verde intens.

Nu prezintă riscuri

Alergiile sunt, de multe ori, declanșate de plante, fie că acestea produc sau nu polen. Chiar dacă nu ești o persoană alergică, alege pentru locuința ta plante artificiale, pentru a fi sigură că vei fi scutită de neplăceri. Un alt atu al plantelor și florilor artificiale este faptul că nu atrag insecte, prin urmare te poți bucura liniștită de frumusețea lor incontestabilă. Mai mult decât atât, le poți integra în decorul de interior chiar dacă ai animale de companie, întrucât acestea nu vor avea niciun efect asupra sănătății necuvântătoarelor.

Așadar, dacă îți dorești o doză de prospețime și încântare vizuală, comandă plante artificiale de la magazinul online LeafShop.ro și lumea ta va deveni mai verde și mai frumoasă.

 

 

 

 

 

Sursă: agenția iAgency

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns