Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > 4 utilizări alternative interesante pentru tricourile vechi

4 utilizări alternative interesante pentru tricourile vechi

tricouri vechi

Fiecare dintre noi are în casă tricouri pe care nu le mai poartă, dar la care nu vrea să renunțe, pentru că au valoare sentimentală sau încă sunt în stare bună. În același timp, hainele abia mai încap în șifonier, deci ce e de făcut?

Am adunat pentru tine câteva idei pe care le poți pune și tu în practică, fiind foarte simple, iar rezultatele utile.

Transformă-le în sacoșe

Dacă nu ai renunțat încă la pungile de plastic, a venit momentul să o faci! Le poți înlocui cu sacoșe făcute chiar din tricourile vechi, așa cum poți vedea în clipul de mai jos.

Pătură plină de amintiri

Tricourile care i-au rămas mici copilului pot fi transformate într-o pătură care îți va aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când o folosești. Vezi în clipul de mai jos cât de simplu e.

Pernă pentru călătorii

Nimeni nu are chef să care o pernă obișnuită atunci când merge într-o excursie, însă una făcută din tricouri vechi este simplu de transportat. Taie tricoul în forma unei perne, apoi umple-o cu alte tricouri vechi, coase-o la capăt și asta e tot! Bineînțeles, pot avea și rolul de pernuțe decorative.

Artă originală

Tricourile cu trupe (dar nu numai) pot fi puse în ramă și agățate în sufragerie, dormitor sau hol. Simplu, dar de efect!

 

 

Sursă foto: Pinterest

Comments

comments

Lasă un răspuns