Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Cateva dintre motivele pentru care iti trebuie un dulap metalic de calitate

Cateva dintre motivele pentru care iti trebuie un dulap metalic de calitate

dulap metalic

Organizarea si utilarea corecta a spatiului de lucru este un aspect esential pentru imbunatatirea productivitatii si eficientei activitatilor de zi cu zi de la birou. Tocmai de aceea, una dintre cele mai bune solutii in acest sens este achizitionarea unui dulap metalic de calitate superioara potrivit necesitatilor de depozitare pe care le ai.

Aceste piese de mobilier pot acomoda cu succes o multitudine de obiecte, precum aparate si diverse dispozitive, instrumente de tot felul, unelte si scule, accesorii de papetarie sau materiale utilizate in procesele de prelucrare sau productie. In plus, un dulap metalic isi poate dovedi utilitatea si in mediul casnic, fiind o solutie perfect potrivita pentru mobilarea eficienta a spatiilor de depozitare exterioare si interioare din gospodarie, precum nisele, subsolurile, garajul sau spatiile tehnice.

Daca rezolvarea pe care ti-ai propus-o pentru utilarea eficienta a locuintei tale sau a spatiului de lucru implica achizitionarea unui dulap metalic de calitate, atunci investitia pe care o vei face va fi foarte buna pe termen lung, data fiind durata extinsa de viata pe care o au aceste piese specifice de mobilier.

Tabla din otel de calitate superioara, profilata, durabila, rezistenta si tratata cu substante ce impiedica actiunea agentilor corozivi sunt numai cateva dintre motivele ce asigura o utilizare pe termen lung a unui dulap metalic de calitate superioara.

Evident, in alegerea dulapului metalic potrivit va fi necesar sa tii cont de diversitatea de modele, fiecare cu caracteristici si functionalitati specifice, astfel incat piesa de mobilier pe care o achizitionezi sa iti usureze treaba acasa ori la birou prin satisfacerea tuturor necesitatilor tale de depozitare.

In acest sens, compartimentarea ingenioasa si diferitii parametri de functionalitate iti vor asigura spatiul optim pentru obiectele pe care urmeaza sa le depozitezi, in timp ce sistemele de inchidere sau ranforsarile iti ofera siguranta de care ai nevoie atunci cand depozitezi materiale periculoase, obiecte de mare valoare sau lucruri personale. In functie de locul pe care l-ai ales pentru amplasarea dulapurilor metalice, variantele disponibile contin si modele acoperite cu vopsea ignifuga sau tratate cu substante impotriva coroziunii.

Orice achizitie trebuie sa adreseze precis nevoia care a creat-o, asadar dulapul metalic pe care il vei folosi va trebui sa fie adaptat perfect necesitatilor de depozitare pe care le ai.

Tocmai de aceea, atunci cand cauti un dulap metalic, Viamond.ro iti pune la dispozitie o oferta deosebit de cuprinzatoare in care vei descoperi piese de mobilier construite din materiale de calitate superioara si care sunt destinate folosirii in diferite cazuri. Iata cateva exemple:

DULAP METALIC CU USI CULISANTE 4 RAFTURI, 1200x450x1900 mm (LxlxH), 35 kg/polita, PLUS:

– dulap metallic cu usi culisante fabricat din tabla calitatea I cu o grosime de 0,7 mm;

– utilizare comerciala si industriala;

– prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime;

– incuietoare cu 2 chei;

– greutate maxima suportata pe polita: 35 kg;

– certificari: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management;

– dulap vopsit in camp electrostatic de culoare gri RAL 7035;

– garantie 12 luni.

DULAP METALIC OBIECTE CURATENIE AC60, 600x400x1800 mm, neasamblat, inchidere 3 puncte+CADOU! (SET: Galeata+Storcator+Mop):

– dulap ustensile curatenie, cu spatiu pentru mop si galeata / matura, pe soclu;

– structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata de prima calitate, grosime 0,7 mm;

– usa dublu ranforsata dotata cu fante de aerisire in partea inferioara;

– oglinda in partea interioara a usii;

– nervuri longitudinale pe laterale si pe usa pentru o rezistenta sporita si incuietoare maner cu butuc si 2 chei;

– porteticheta;

– sistem de inchidere sus-jos (in 3 puncte);

– greutate maxima suportata de polita: 40 kg;

– dulap vopsit in camp electrostatic de culoare gri;

– certificari: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

DULAP CU 1 RAFT SI SERTAR PENTRU UNELTE/SCULE 121/C, 500x450x1000 mm (LxlxH), Italia:

– dulap pentru unelte si scule cu sertar 121/C;

– structura de rezistenta din tabla profilata de prima calitate cu grosime de 0,6 mm;

– usi ranforsate si nervuri longitudinale pe laterale pentru o rigidizare sporita;

– balamale interne antifurt;

– polita interioara;

– suprafata superioara pentru asezarea uneltelor prevazuta cu margine;

– sertar;

– sistem de inchidere cu 2 chei, maner prevazut cu gaura pentru lacat;

– prevazut cu picioare de 15 cm ce permit curatarea spatiului de sub vestiar si evitarea ruginei;

– fabricat in Italia;

– garantie 24 luni

 

 

Sursa: iAgency

Sursa foto: peakpx.com

Comments

comments

Lasă un răspuns