Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Ce îţi cumperi într-o casă nouă

Ce îţi cumperi într-o casă nouă

Dacă ai reuşit să-ţi achiziţionezi o locuinţă nouă, inseamnă că eşti foarte fericit şi că, probabil, nu ai luat in calcul că ăsta este numai începutul, că mai sunt o grămadă de lucruri de căutat, de ales sau de mutat din vechea locuinţă. Însă treburile nu sunt atât de complicate dacă îţi faci de la început o listă cu priorităţi.

Bucătăria

Bucătăria ocupă un loc destul de important în viaţa şi casa unei familii, ea trebuie să fie gândită în stil practic şi să te ajute să-ţi eficientizezi timpul şi munca.

Utilităţile sunt un bun pe care îl primeşti odată cu apartamentul, aşa că ţie îţi mai revine să te ocupi de mobilă.

De ceva vreme, preferinţele cumpărătorilor în ceea ce priveşte mobila de bucătărie, s-au schimbat.  Oamenii nu mai consideră un scaun strict pentru bucătărie, ci îl utilizează şi în alte spaţii ale locuinţei lor. Şi astfel ceva precum un scaun de bucătărie de la scauneonline.ro, poate deveni şi scaun în living, unde se ia masa. Mai ales că, de obicei, când ne mutăm, vrem să schimbăm aproape tot ce considerăm vechi în fosta locuinţă.

Scaunele pot aduce culoare unui spaţiu monoton, dacă optezi pentru ceva fresh şi colorat, sau pot oferi prestanţă unei bucătării mai sofisticate. De recomandat ar fi să ţii cont de numărul de persoane din casă şi de posibilitatea primirii de oaspeţi cărora, la rându-le, să le poţi oferi acelaşi confort. În rest, totul ţine numai de imaginaţia ta.

Accesorii baie

Un alt loc important in noua casă îl reprezintă, cu siguranţă, baia. Baia trebuie să fie un loc atât practic, cât şi de relaxare, este necesar pentru confortul fiecăruia ca băii să nu îi lipsească nimic, iar aici, pe langă ce ştim că se găseşte într-o baie clasică, ne referim la accesorii. Un suport adaptabil pentru prosoape mai multe, in funcţie de numarul de persoane, o oglindă cu lupă pentru tratamente şi cosmetică la domiciliu, o perdea de duş colorată, un blat pentru maşina de spălat, pentru a nu cădea lucrurile de pe ea atunci cand aceasta funcţionează, poate şi un coşuleţ pentru cârlige, unde este cazul.

Pentru cei mai excentrici există şi posibilitatea montării de televizor în baie, sisteme audio sau saune. Cert este că accesorizarea băii merită toată atenţia celui ce o va utiliza frecvent, şi că posibilităţile sunt nenumărate.

Siguranţa familiei

Din momentul în care îţi schimbi locuinţa, automat te gândeşti serios şi la securizarea ei şi, normal, şi a investiţiei făcute. Însă în primul rând, te gândeşti la siguranţa familiei tale.

Iar pentru asta există o mulţime de oferte şi de variante.

Începe cu încuietori sigure, poţi apela şi la sistemul de alarmă dacă locuieşti într-un cartier expus, mai ales dacă zona nu are paznic sau nu există camere de luat vederi.

Notează şi ţine la îndemână numărul poliţistului de proximitate, niciodată nu ştii când vei avea nevoie de el.

O casă nouă reprezintă o mare bucurie, însă cere destul de mult timp şi răbdare. Important este ca în final să fii mulţumit cu alegerile făcute şi să te bucuri de noua ta locuinţă.

 

Citeste si:

 

sursa Digital Workforce
foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns