Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Ce spune despre tine stilul decorativ al casei tale

Ce spune despre tine stilul decorativ al casei tale

stil decorativ

Spune-mi cum îți mobilezi, ca să-ți spun cine ești. Cam așa ar suna celebrul proverb, adaptat la subiectul în cauză. Psihologia spațiului de locuit merge mai departe de asocierile evidente. Știm cu toții că roșu e pentru firi temperamentale. Sau că oamenii mai tradiționaliști preferă mobila clasică. Dar ce alte trăsături ascunde stilul decorativ pe care-l alegi?

Culori vii, viață intensă

Dacă îți place să te înconjori de galben aprins, portocaliu și verde intens, sigur te plictisești repede. Și sigur îți place să explorezi noi pasiuni, locuri, oameni. Și probabil că ți-ai luat mobilă în rate, ca să ai cât mai mulți bani pentru vacanțe și city break-uri în locuri exotice. Ceea ce, apropo, e o idee destul de bună.

O casă, un stil

Dacă, pe de altă parte, fiecare cameră din apartamentul tău păstrează același stil, probabil că ești mulțumit cu viața pe care o duci. Ești genul care apreciază relațiile pe termen lung, stabilitatea în carieră și prietenii de o viață. Nu asculta ce-ar zice unii, că nu ai fi deschis stilurilor noi. Mai degrabă, știi exact ce vrei.

Art Deco, cu ecouri interesante

Stilul Art Deco are darul de a adăuga o notă unică oricărei locuințe. Dar spune ceva interesant și despre locuitori. De obicei, acest stil este asociat marilor gânditori sau celor îndrăgostiți de arte. Sunt cei care investesc multă atenție în accesoriile și mobila pe care o cumpără și care înțeleg că dincolo de scopul funcțional, pot fi chiar subiecte de conversații.

Spații și inimi deschise

Dacă pentru tine renovarea înseamnă să spargi pereți și să unești camere, ești un familist convins. În imaginația ta, te vezi ca un cap de familie italian, cu toți copiii, nepoții și strănepoții în jurul tău. Pentru tine, casa nu e doar a ta. Este deschisă prietenilor, vecinilor, tuturor care-ți bat la ușă sau ies în cale.

Culori neutre, împăciuitoare

Când culorile stridente lipsesc cu desăvârșire din casa ta, e un semn clar că ești un pacifist convins. Și ești genul de om care încearcă mereu să găsească o cale de mijloc în dispute sau să aplaneze conflicte. Îți imaginezi lumea ca un tărâm idilic, în care toți trăiesc în bună pace. Și vrei să creezi această lume începând cu locuința ta.

Indiferent de stilul decorativ care-ți face cu ochiul, sunt suficiente variante pe piața de specialitate. Și sunt și variante de finanțare care să-ți sară în ajutor. Prin CardAvantaj, de exemplu, poți să plătești în rate fără dobândă* la majoritatea magazinelor de mobilă și decorațiuni. Ca să te bucuri de o casă decorată exact în stilul care te definește.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

 

Sursa: Digital Metrics

Comments

comments

Lasă un răspuns