Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Cum transformi o cameră într-un dressing ca de reviste?

Cum transformi o cameră într-un dressing ca de reviste?

dressing

Întotdeuna invidiezi vedetele sau personajele preferate din filme pentru dressing-urile lor? Află că nu ai nevoie de un apartament imens, nici măcar de o cameră liberă! Ești surprinsă? Citește în continuare și vei afla ce trebuie să faci.

Pasul 1: Stabilește de cât spațiu ai nevoie

Pentru început, scoate toate hainele din șifonier și decide ce vrei să păstrezi și ce poți dona sau vinde. Vei fi surprinsă să descoperi că poți renunța la multe dintre piesele vestimentare pe care le deții. Astfel, poți stabili exact de cât spațiu ai nevoie în dressing.

Pasul 2: Ce tip de dressing vrei?

Unele femei preferă un dressing exclusiv cu rafturi, altele vor să își așeze hainele pe umerașe, în timp ce altele optează pentru o combinație dintre cele două. Analizează bine opțiunile și alege-o pe cea potrivită ție.

Pasul 3: De ce mai ai nevoie în dressing?

În funcție de nevoile tale și de spațiul disponibil, dressing-ul poate avea și o oglindă, tabureți, masă de călcat rufe, chiar și spațiu pentru a te farda.

Pasul 4: Consturiește sau cumpără mobila necesară

Când vine vorba de construit (sau cumpărat mobilă la comandă), posibilitățile sunt infinite, pentru că rezultatul final va fi exact ce ți-ai dorit. Dacă nu ai o cunoștință care se pricepe, fă-ți bine temele, pentru a fi sigură că vei colabora cu persoane serioase și profesioniste. În cazul în care vei cumpăra mobilă gata făcută, verifică mai multe magazine, pentru a obține produsul dorit la cel mai bun preț.

Unde îți poți face dressing-ul?

Dacă ești norocoasă, ai în casă sau apartament o cameră pe care nu o folosești. Însă cele mai multe dintre noi nu ne putem bucura de acest „lux”. O soluție simplă ar fi să împarți dormitorul (cu ajutorul unui perete despărțitor sau al unei draperii) în două zone: una de dormit, alta pentru dressing.

Citește și: Cum decorezi camera pentru ca aceasta să pară mai spațioasă

Mai jos găsești câteva fotografii pe care le poți folosi ca inspirație:

 

Sursă foto: Pinterest

Comments

comments

Lasă un răspuns