Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Deco style sub semnul Apei

Deco style sub semnul Apei

Sensibila si impresionabila, uneori viata pare prea dura si agresiva pentru tine si te refugiezi in linistea locuintei. Iti place sa stai acasa seara, sa te relaxezi si esti foarte mandra de casa ta.

Cu covoare groase si draperii grele, lumina difuza si paturi pufoase, ti-ai decorat cu grija casa pentru a crea atmosfera relaxanta care iti place atat de mult, pentru a evada din rutina zilnica si a visa cu ochii deschisi. Desi unii prieteni iti strica uneori echilibrul, locuinta ta este un loc foarte personal si iti place sa ramana asa.

  • Locuinta ta este un refugiu pentru tine. Esti mandra de ea si iti place sa stai seara acasa, sa te relaxezi si sa te rasfeti.

Camera ta favorita este cu siguranta dormitorul, unde iti place sa citesti, sa mananci, sa te uiti la televizor, sa vorbesti la telefon sau sa scrii e-mailuri. Peste toate astea, uneori iti faci timp sa mai si dormi acolo!

Culorile pe care le folosesti in decorarea locuintei sunt relaxante, tonuri calde de verde sau albastru, sau alb si alte culori neutre si pale. Cel mai bine ti se potrivesc locuintele situate pe partea de nord-vest si nu cele orientate spre soare, care este prea energizant pentru tine.

Iti place sa te inconjori de lucruri frumoase, de aceea casa ta arata ca pestera lui Ali Baba, dar tu te simti bine in ea, te simti protejata si toate obiectele au o insemnatate anume pentru tine.

Mai citeste:

 

Comments

comments

Lasă un răspuns