Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Decorațiuni de toamnă Do It Yourself pentru locuință

Decorațiuni de toamnă Do It Yourself pentru locuință

Toamna începe oficial sâmbăta aceasta, când are loc echinocțiul. După ce ai făcut curățenia generală și ți-ai pregătit garderoba pentru începerea noului sezon, ce-ai spune să îți decorezi locuința cu câteva decorațiuni DIY simplu de realizat, dar de efect?

Prima decorațiune este extrem de ușor de realizat și o poți face alături de cei mici. Nu trebuie decât să ieși la plimbare prin parc sau, de ce nu, prin pădure, și să aduni câteva ghinde. Spală-le, lasă-le la uscat, apoi decorează-le cu sclipici în culori de toamnă. Dacă nu îți place sclipiciul, le poți vopsi în auriu! Le poți pune pe birou sau noptieră, într-un recipient de sticlă. Dacă urmează aniversarea cuiva drag, poți adăuga câteva ghinde lângă cadou.

Dacă îți plac lumânările parfumate, această sugestie e perfectă pentru tine! Caută câteva frunze frumos colorate și lipește-le pe lumânări înalte cu bandă dublu adezivă. Apoi, prinde-le cu niște sfoară, pentru a avea un aspect mai elegant. Poți așeza mai multe lumânără decorate, alături de 1-2 conuri, pe o tavă metalică, ca în această imagine.

Vrei să aduci cu adevărat natura în casa ta? Această decorațiune e foarte simplu de realizat și va atrage atenția tuturor musafirilor. Adună câteva crenguțe și frunze, curăță-le, apoi așează-le într-o vază transparentă. Aranjamentul va arăta excelent în camera de zi!

Ai pe acasă o ramă foto veche pe care nu o folosești? Transform-o într-o decorațiune de toamnă folosind un material textil, creioane colorate și hârtie colorată. Pentru început, scoate sticla de la rama foto. Apoi, colorează fundalul într-o nuanță de toamnă, decupează forma unui copac dintr-un material textil și lipește peste. La final, decupează din hârtie colorată frunze și lipește-le pe copac, în aer și pe pământ.

 

 

 

 

Sursă foto: Unsplash, Pinterest

Comments

comments

Lasă un răspuns