Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Decorațiuni simple Do It Yourself care aduc primăvara în casă

Decorațiuni simple Do It Yourself care aduc primăvara în casă

După câteva momente în care ne-am tenut că iarna abia începe, iată că primăvara a ajuns în sfârșit! Pentru a o aduce și în casa ta, alege decorațiunile DIY, simplu și ieftin de realizat, dar de efect. Pe unele dintre ele le poți face și alături de copii și, de ce nu, le puteți dărui bunicilor sau altor rude.

Schimbă aspectul vazelor

Dacă ți se pare că vazele tale arată cam plictisitor, le poți schimba aspectul cu ajutorul vopselei. Lasă-ți creativitatea la joacă! Găsești mai jos câteva idei.

Vaze originale

Cine spune că florile trebuie ținute neapărat în vaze? Acestea vor arăta mult mai interesant în borcane, sticle sau alte recipiente. Sună ciudat? Admiră pozele de mai jos și îți vei schimba părerea!

Decorațiune coroană

Decorațiunile pentru ușa de la intrare se fac de obicei pentru Crăciun, însă le poți adapta și acestui anotimp. Cumpără sau culege florile tale preferate și prinde-le pe o coroană pe care o poți fixa pe ușă sau pe un perete ale livingului.

Desen pe tablă

Dacă ai pe holul de la intrare sau în bucătărie o tablă pe care notezi ce trebuie să cumperi de la magazin sau întâlniri importante, poți desena pe ea o imagine reprezentativă acestui anotimp.

 

Citește și: Cum decorezi camera pentru ca aceasta să pară mai spațioasă

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns