Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Lustre pentru casă – Cum să alegi cel mai bun design

Lustre pentru casă – Cum să alegi cel mai bun design

lustre

Ești în căutarea celor mai bune corpuri de iluminat pentru casă? Acestea le poți găsi în magazinele online care au produse de iluminat în diferite stiluri, în tendințele modei, la cele mai competitive prețuri de pe piață. Am selectat câteva categorii de lustre și modele de candelabre special pentru tine. Dorința noastră este de a-ți prezenta diferite modele de lustre, accesorii moderne de iluminat, din care poți alege modelul adecvat pentru locuința ta.

Lustre moderne pentru camera de zi

Pentru a avea un aspect de lux, original, modern în sufragerie poți opta pentru un corp de iluminat care să ofere mai mult confort și personalitate designului și atmosferei din casă. Sunt recomandate:

  • Lustre cu design neobișnuit care sunt potrivite pentru orice interior și care oferă o lumină bună în cameră
  • Candelabre din cristal pentru că au revenit în modă și sunt potrivite și pentru sufrageriile mici sau mari
  • Candelabre sub formă de plafonieră care au un design unic și pot fi confecționate din materiale care au un efect de lux și eleganță
  • Candelabre cu elemente din cristal care oferă o lumină excepțională în orice spațiu al unui imobil, cum ar fi un apartament, casă, restaurant, hotel
  • Lustre moderne din metal, lustre industriale, corpuri de iluminat care te duc cu gândul la arta neconvențională, concepte extravagante, spectaculoase
  • Candelabre în stil oriental care sunt în trend, sunt o combinație a unor tendințe europene cu tradiții orientale antice; acestea impresionează prin bogăția de culori, ornamente, pandantive din sticlă și forme superbe ale abajururilor.

Alegerea unui candelabru este oarecum mai complicată având în vedere colecțiile impresionante de corpuri de iluminat oferite de producători. Aceste produse se aleg în funcție de mai multe caracteristici:

  1. Design și model, aspectul produsului, procesul de instalare pe perete sau pe tavan. Candelabrele suspendate vor pune în evidență mult mai bine elementele din interiorul camerei.
  2. Numărul și tipurile de becuri trebuie luate în calcul, deoarece acestea au un rol important de a asigura suficientă lumină în cameră. Dacă se optează pentru becuri LED, se poate face și economie la energie electrică, iar în plus și lumina va fi mai clară și mai saturată. Becurile incandescente sunt cele mai populare, dar consumă mai multă energie electrică.
  3. Materialele folosite de producători la realizarea candelabrelor sunt sticla și cristalul, metalul, lemnul, plasticul, hârtia și anumite materiale textile (cum ar fi dantela, catifeaua, țesăturile în stil etnic, tradițional, boho). Cele mai elegante pentru camera de zi sunt candelabrele din cristal sau din sticlă, care au un aspect de lux.

Pentru un stil asiatic sunt indicate candelabrele din lemn, iar pentru un stil modern și industrial, sunt recomandate candelabrele din metal, aurii, argintii, cromate, din nichel, cupru, bronz, oțel sau alamă.

Candelabrele se aleg și după dimensiuni (înălțime, diametru, număr de brațe), soluții de proiectare, puterea de iluminare și alte specificații tehnice. Contează și producătorul, dar mai presus de toate, pentru orice client, este important prețul.

În magazinul online Insignis.ro este prezentată o gamă variată de candelabre la prețuri avantajoase, în stil clasic, modern, hi-tech, etnic, vintage, oriental, rustic, asiatic. Toate produsele au un design original și se încadrează armonios în majoritatea camerelor apartamentelor sau a caselor.

Veioze și lustre pentru dormitor

Dormitorul este locul în care lumina trebuie să fie relaxantă pentru ochi. De aceea îți sugerăm să alegi lustrele și veiozele pentru dormitor de pe site-ul Insignis.ro, care au tehnologie LED cu economie de energie și care oferă o lumină caldă și naturală.

În această cameră a locuinței tale, ai nevoie de o lumină prietenoasă ochilor care să-ți liniștească nervii după o zi de muncă grea, stresantă și obositoare. Ideal este să ai o atmosferă confortabilă în dormitor, creată de lumină, mobilier și design interior.

Lustre pentru bucătărie

Alegerea modelului de lustră pentru bucătărie se face în funcție de mobilier, design, dimensiunea acestui spațiu. Se poate alege un candelabru impresionant sau o lustră suspendată. Mai indicate sunt lustrele, deoarece candelabrele sunt din materiale mai prețioase și nu ar fi bine să fie expuse la aburi și temperaturi ridicate.

Când vine vorba de decorul bucătăriei, cele mai potrivite materiale pentru lustre sunt metalul, lemnul, sticla și plasticul. În prezent există o gamă variată de materiale folosite în realizarea acestor corpuri de iluminat, dar unele dintre acestea necesită o curățare laborioasă atunci când sunt expuse un timp îndelungat unui mediul cald, cu aburi, din bucătăria casei.

În magazinul Insignis sunt prezentate o gamă largă de candelabre cu număr mare de elemente din cristal, candelabre moderne cu forme WOW, care par ieșite din tiparele clasice, candelabre din metal, lustre suspendate, lustre cu abajururi, lustre industriale și multe altele. Dacă ești în căutarea unor texturi originale, modele unice, forme neobișnuite, te invităm să vezi colecțiile de corpuri de iluminat de pe acest site. Toate modelele sunt foarte frumoase, respectă standardele de calitate ale celor mai renumite brand-uri la corpuri de iluminat.

Indiferent dacă este vorba de living, dormitor, bucătărie, poți găsi lustra sau candelabrul potrivit pentru că oferta la aceste produse este foarte mare. Sunt și modele pentru camere mici, cele mai potrivite sunt lustrele suspendate, alungite. Nu trebuie să-ți faci însă griji cu privire la găsirea produselor potrivite: pentru că site-ul Insignis a fost actualizat, iar noua platformă îți permite să setezi foarte diverse filtre, astfel încât vei ajunge imediat la produsele vizate.

În magazinul online Insignis.ro există corpuri de iluminat de marcă, la prețuri avantajoase, dar și lustre foarte frumoase care să se încadreze perfect în orice decor de interior al casei tale. Toate lustrele au un nivel de calitate excepțional, asta se poate remarca chiar și în fotografiile de pe site. Dacă alegi un produs de calitate, poți fi sigur că nu vei da greș cu acest accesoriu de design, iar efectul va fi cu atât mai mare, cu cât și puterea de iluminare a produsului va fi adecvată dimensiunii camerei.

 

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: PixaBay, Insignis.ro

 

Comments

comments

Lasă un răspuns