Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > (P) Rulouri pentru căminul tău confortabil din mansardă

(P) Rulouri pentru căminul tău confortabil din mansardă

rulouri

Lumina și căldura soarelui ne pătrund în casă, încă de la începutul anului, însă vara, în cel mai așteptat anotimp, uneori, ne poate da bătăi de cap, atât în mediul exterior, cât și în climatul interior al locuințelor noastre. Dacă locuiești la mansardă, află că te poți bucura în continuare de lumina soarelui și, totodată, de priveliște și confort, datorită ferestrelor tale de mansardă VELUX, dar mai ales datorită rulourilor care se pot monta pe ferestre.

Pentru că uneori vrem să ne ascundem în intimitatea căminului, să citim o carte bună sau, pur și simplu, să ne relaxăm în camera preferată, avem nevoie de soluții care să ne pot ofere tot confortul în mansardă, în orice moment al zilei.

În acest context, rulourile plisate potrivite ferestrelor VELUX devin alegerea perfectă pentru controlul luminii din mansardă, iar cele exterioare parasolare – alegerea pentru reducerea căldurii din mansardă.

În cazul rulourilor plisate, ai la dispoziție 20 de culori și modele diferite, cu un design ce se poate integra cu ușurință fiecărui stil decorativ, și pot fi o alegere inspirată pentru căminul tău.

Cu valențe multifuncționale – de la filtrarea luminii, până la designul atractiv ce se evidențiază prin structura care se pliază – rulourile plisate VELUX sunt flexibile și asigură o atmosferă intimă în mansardă. Realizate din material plisat rezistent, ele glisează pe șinele înguste și elegante din aluminiu, putând fi operate foarte ușor. Au două bare de operare -sus și jos, iar astfel pot fi oprite oriunde dorești, blocând astfel razele soarelui acolo unde bate, dar lăsând totodată lumina să pătrundă în cameră.

Pentru a te asigura că beneficiezi de un climat interior optim, îți recomandăm ca, pe lângă ruloul interior de control al luminii, să adaugi un rulou exterior parasolar pentru reducerea căldurii și îmbunătățirea confortului și climatului interior al mansardei tale.

Aceste rulouri parasolare se vor monta pe exteriorul ferestrelor de mansardă. Poziționarea pe exteriorul geamului ferestrei face ca parasolarul să acționeze asemeni unui scut, respingând razele soarelui. Cu alte cuvinte, geamul nu se mai încălzește, iar temperatura din interior nu mai crește. După ultimele teste, rulourile exterioare montate pe ferestrele VELUX reduc temperatura din mansardă cu până la maxim 5 grade C.

Descoperă întreaga colecție de rulouri plisate aici și află ce i se potrivește mansardei tale. Informează-te pe www.velux.ro și fii la curent cu noutățile!

Spor la decorat!

Comments

comments

Lasă un răspuns