Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Utilizări neașteptate ale frigiderului

Utilizări neașteptate ale frigiderului

Temperaturile foarte scăzute din congelator sunt în măsură să rezolve probleme, pe care temperaturile normale le fac, dacă nu imposibile, atunci măcar foarte greu de finalizat. Iată câteva exemple, pentru utilizări neaşteptate ale frigiderului.

→ Floricele de porumb perfecte, fără boabe care nu se desfac. Secretul? Păstrează boabele de porumb în congelator. Pune-le la făcut, fie într-un vas încins, fie în cuptorul cu microunde, direct din frigider. Se vor face toate, scrie Yahoo.   

→ Sfeşnicele sunt foarte greu de curăţat, datorită stropilor de ceară topită, prelinsa prin arderea lumânărilor. Problemă este că şi rezolvată, dacă laşi suportul pentru lumânări, câteva ore, în congelator. Ceară devine casantă şi se desface fără niciun fel de probleme de pe metal.  

→ Te pregăteşti pentru o cină romantică? Lumânările vor arde mai mult şi vor stă perfect drepte dacă le laşi în congelator câteva ore înainte să le aprinzi.

→ Pozele lipite nu sunt amintiri compromise. Pune fotografiile lipite sau cele care s-au udat… unde? În congelator. Recuperarea lor este incomparabil mai uşoară.

→ Ai o oală patată pentru că mâncarea s-a ars? Nu o aruncă! Pune vasul în congelator pentru 10-12 ore. Urmele de arsură se vor curată perfect, fără nicio greutate.

→ Ai vase care miros urât, chiar şi după două trei spălări, cu apa şi detergent. Pune-le în congelator pentru o noapte întreagă. Dimineaţă vor mirosi chiar mai frumos decât atunci când le-ai cumpărat. 

Comments

comments

Lasă un răspuns