Esti aici
Femeia.ro > Familie > 4 idei de cadouri de Crăciun potrivite pentru adolescenți

4 idei de cadouri de Crăciun potrivite pentru adolescenți

cadouri pentru adolescenti

Fie că e vorba de copilul tău, al unei prietene sau un nepot pe care nu îl cunoști foarte bine, întotdeuna poți rămâne în pană de idei când vine vorba de cadourile de Crăciun. Pentru a-ți veni în ajutor, ți-am pregătit o listă de cadouri potrivite pentru adolescenți, care cu siguranță vor fi apreciate.

Experiențe deosebite

Un astfel de cadou va fi întotdeuna mai apreciat decât bunurile materiale. Anul acesta, oferă în cadou amintiri și experiențe deosebite, precum un curs de snowboarding, bilete la concerte sau alte spectacole, escape room sau, de ce nu, chiar un city break.

Gadget-uri

Ne place sau nu, adolescenții din prezent sunt întotdeuna conectați la tehnhologie; de aceea, gadget-urile sunt o idee foarte bună de cadou. Un eReader, un mouse pentru gaming, o cameră foto pentru polaroide, o dronă sau boxe wireless sunt doar câteva dintre alegerile inspirate pe care le poți face.

Board games

Jocurile de societate nu s-au demodat niciodată, ci doar au evoluat. Printre cele mai populare board games ale momentului se numără Risk, Catan, Ticket to Ride, Agricola, Carcassonne, Arkham Horror, Cosmic Encounter, 7 Wonders și Istanbul.

Vouchere cadou

Uneori, adolescenții par atât de greu de mulțumit că nu ai idee ce le-ar plăcea cu adevărat să primească. În aceste cazuri, voucherele cadou sunt cea mai bună opțiune. În felul acesta, cel care primește cadoul își va putea cumpăra ce își dorește.

Sperăm că această listă de sugestii de cadouri îți va fi de folos și îți urăm Crăciun fericit alături de cei dragi!

 

Citește și: Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru mama-soacră

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns