Esti aici
Femeia.ro > Familie > 6 lucruri pe care dadaca nu ti le spune

6 lucruri pe care dadaca nu ti le spune

Iti lasi copilul cu dadaca zilnic si ai incredere deplina in ea. Sunt insa cateva lucruri pe care probabil dadaca ta nu ti le-a spus referitor la copil si la indatoririle ei.

Nu este menajera ta

Multe persoane spun ca au fost concediate pentru ca au refuzat sa faca curat in casa atat timp cat copilul dormea. Este destul de usor sa confuzi dadaca cu menajera insa nu uita ca nu intra in atributiunile ei spalatul cazii.

Are nevoie de o vacanta

Daca dadaca ta cere o zi libera sau o saptamana, trebuie sa-i respecti dorintele. Are nevoie de o vacanta. Daca iti imaginai ca poti lua dadaca cu tine in vacanta, nu se pune, ea tot lucreaza in timp ce tu te simti bine.

Vrea o marire

Poate ca nu o marire de salariu insa nu uita sa-i dai ceva in plus macar de sarbatori sau de ziua ei. Este angajata ta, nu prietena ta.

Copilul tau are nevoie de tine

Daca iti permiti o dadaca nu abuza de ea. Copilul tau trebuie sa-si petreaca timpul si cu tine. Ea poate doar sa aiba grija de el nu sa-i fie si mama in acelasi timp. Fa-ti timp pentru copilul tau si lasa-ti dadaca sa respire in week-end.

Vrea sa fie respectata

Nu te poti comporta cu ea de parca ti-ar fi sclav. Are nevoi, are dorinte, uneori se simte rau, asadar trateaza-ti dadaca cu respect pentru ca are grija de copilul tau si asta este un lucru foarte important.

Plateste la timp

Nu este bine sa uiti sa o platesti. Acesta este serviciul ei si este foarte important pentru ea sa fie platita la timp. Arata respect si plateste dadaca la data stabilita.

Comments

comments

Lasă un răspuns