Esti aici
Femeia.ro > Familie > 7 idei de cadouri utile pentru iubitul tău, care te costă foarte puțin

7 idei de cadouri utile pentru iubitul tău, care te costă foarte puțin

Când sunteți împreuna de puțin timp, vrei să alegi un cadou care să îi placă, dar care să nu fie prea elaborat sau foarte scump. În schimb, când ați petrecut împreuna câteva zile de naștere și aniversări, este posibil să intri în pană de idei.

Alegerea unui cadou pentru iubitul tău nu este niciodată o sarcină ușoară, iar dacă ești constrânsă și de un buget limitat, opțiunile se reduc considerabil. Asta nu înseamnă că nu poți găsi un cadou util și pe placul lui. Noi am găsit câteva idei de daruri sub 100 de lei, practice, pe care orice bărbat le va aprecia:

Un cadou de calitate, la un preț acceptabil

Oricărui bărbat îi place să miroasă bine și adoră să îl complimentezi tu pentru asta, iar un parfum de calitate va fi cu siguranță apreciat. Nu te gândi însă că asta îți va scoate din buzunar foarte mulți bani. Este suficient să arunci o privire printre aceste parfumuri, pentru a te convinge că poți prinde reduceri avantajoase și la produse de calitate.

Indiferent dacă iubitul tău preferă aromele fresh, condimentate sau mirosurile foarte masculine, sigur vei găsi ceva pe placul lui printre aceste branduri celebre.

Niște căști special concepute pentru iarnă

Dacă iubitul tău nu se poate despărți de playlist-ul său cu melodiile preferate, atunci o soluție ar fi să îi iei o căciulă cu căști. Nu numai că îi va ține de cald, dar îi va fi mult mai ușor să le conecteze la Mp3 Player sau la telefon și nu va mai avea niciodată probleme cu firele încurcate. Un astfel de cadou te costă puțin peste 50 de lei, deci îți mai rămân bani și de un termos personalizat în care să își ia cafeaua în drum spre serviciu.

O baterie externă pentru smartphone

Bărbații adoră să fie mereu conectați la mediul online, iar dacă iubitul tău rămâne adeseori cu telefonul descărcat, sigur va aprecia o baterie portabilă pentru smartphone, pe care să o poată folosi oriunde și oricând. Prețurile variază de la 40 de lei la aproximativ 100 de lei, în cazul celor performante, pe care le poți folosi și pentru a-ți încărca laptopul.

poker-1264076_640

Un set de poker, pentru serile petrecute cu băieții

Indiferent că îi place să iasă în oraș cu băieții sau preferă să îi invite la el acasă pentru un joc de Fifa și câteva beri, un set de poker îl va scoate din rutină și îi va oferi o nouă modalitate de a se distra alături de prietenii lui. Un astfel de cadou nu costă mai mult de 100 de lei, vine cu cărți de joc, jetoane, un buton de dealer, dar și un postav. Iar dacă iubitul tău nu știe să joace poker, îți mai rămân bani să îi iei și un ghid cu cele mai populare jocuri de cărți.

Un suport pentru cafea

Și nu orice suport, ci unul care se poate conecta la laptop sau la calculator printr-un cablu USB și îți ține cafeaua caldă. Îl găsești în magazine la aproximativ 50 de lei și poți folosi restul banilor pentru a-i cumpăra o cafea deosebită sau o cană care să se potrivească perfect cu suportul. Iubitul tău va aprecia cu siguranță faptul că nu va mai bea de acum încolo cafea rece, iar tu îi vei face un cadou cu adevărat util.

Un hanorac sau un tricou personalizat

Când știi că iubitul tău este fan înfocat „Game of Thrones”, al seriei „X-Men” sau „Star Wars”, vei merge mereu la sigur cu un cadou personalizat cu teme din filmele sau serialele sale preferate. Poți căuta prin magazinele online haine deja imprimate, dar le poți da o notă personală dacă adaugi pe ele un citat sau un motto despre care știi că i-a plăcut. El își va mări astfel colecția de obiecte tematice și tu îl vei surprinde arătându-i cât de bine îl cunoști.

Cadoul perfect pentru un somn liniștitor

Stresul ne împiedică de multe ori să adormim repede și să ne odihnim bine. Când vezi că iubitul tău are probleme cu somnul, un cadou util ar putea fi un dispozitiv care emite așa-numitul „white noise” sau zgomotul alb, sunete care te relaxează și te ajută să intri mai repede în somnul profund. Este foarte utilizat în special pentru a adormi bebelușii, în perioadele în care devin agitați, de exemplu când au colici sau le ies dințișorii de lapte, dar funcționează la fel de bine și asupra adulților.

Tu ce alte cadouri i-ai mai cumpăra iubitului tău? Care crezi că i-ar plăcea cel mai mult dintre cele propuse de noi?

 

 

Sursă foto: Shutterstock, Copyright: JP WALLET

Comments

comments

Lasă un răspuns