Esti aici
Femeia.ro > Familie > 7 sfaturi de milioane. Cum gasesti cele mai ieftine si bune haine pentru copilul tau

7 sfaturi de milioane. Cum gasesti cele mai ieftine si bune haine pentru copilul tau

Și tu poți găsi haine ieftine și de calitate pentru copilul tău dacă știi când, cum și de unde să le cumperi.

Nu vom vorbi despre cumpărarea hainelor pentru copiii inteligenți (deși știm că ai tăi sunt niște copii grozavi), ci despre cumpărarea inteligentă a hainelor pentru copii.

O astfel de strategie de shopping te va ajuta să economisești sute de lei lunar, bani pe care i-ai fi cheltuit pentru haine pe care le puteai găsi și mai ieftine, la aceeași calitate.

Iată ce trebuie să faci:

1 Fă inventarul hainelor copilului

Fă un inventar „la rece” al hainelor copilului tău, în funcție de sezonul în care te afli. Spre exemplu, înainte de a merge la cumpărături, află care sunt hainele de primăvară pe care le are deja și care sunt hainele de care are nevoie. În acest fel vei evita situația în care cel mic va avea mai multe haine de același tip decât are cu adevărat nevoie. În plus, ține cont și de frecvența cu care poartă anumite tipuri de haine și de modul în care le uzează.

2 Găsește cel mai ieftin magazin online cu cele mai multe produse

Cumpărăturile online sunt, de obicei, și cele mai avantajoase, inclusiv atunci când vrei să cumperi haine pentru cel mic. Atunci cand accesezi un magazin online te bucuri de câteva avantaje: oferta de produse poate fi analizată cu doar câteva clickuri, caracteristicile produselor pot fi comparate, iar prețul este la vedere. În plus, atunci când adaugi produsele „în coș”, vezi, în timp real, care este suma totală pe care o vei plăti. Există, însă, magazine online care vând produse foarte scumpe și magazine online care sunt renumite pentru prețul mic al hainelor pe care le comercializează, precum acest magazin online.

Vizitează site-ul unui magazin înainte de a merge la cumpărături

Dacă vrei să mergi, totuși, într-un magazin de haine, vizitează site-ul magazinului pentru a afla care sunt prețurile produselor, ce oferte sunt valabile și ce produse sunt (sau nu) pe stoc. De multe ori, comercianții nu te informează în magazin că un anumit produs poate fi achiziționat cu o reducere de preț, însă tu poți beneficia de ea dacă afli de pe site-ul magazinului de campaniile promoționale aflate în derulare.

4 Nu evita ofertele avantajoase

Atunci când găsești, la un preț avantajos, un anumit articol vestimentar de care copilul are multă nevoie și știi că îl va uza într-un timp foarte scurt, cumpără două sau trei piese. Acest lucru este valabil mai ales pentru pijamale, deoarece copilul le poartă în fiecare noapte, iar tu nu reușești întotdeauna, din lipsă de timp, să le speli pe cele murdare în timp util.

5 Atenție la modul în care cumperi pantofii!

Dacă vrei să cumperi o pereche de încălțăminte de proastă calitate, care nu va rezista mai mult de două-trei luni, alege numărul care i se potrivește celui mic. Dacă vrei să cumperi, însă, o pereche de încălțăminte de foarte bună calitate, despre care știi că este rezistentă, alege un număr mai mare, pentru că piciorul celui mic crește constant.

6 Nu ocoli magazinele second-hand

Multe magazine second-hand vând produse noi, cu etichetă, la prețuri derizorii. Nu îți recomandăm să cumperi produse deja purtate pentru copilul tău, a cărui piele este foarte sensibilă, însă produsele noi din astfel de magazine pot reprezenta o adevărată afacere pentru tine.

7 Evită magazinele din mall-uri și alte mari centre comerciale

Atunci când vrei să cumperi haine pentru cel mic, evită marile centre comerciale, unde prețurile produselor pot fi și de cinci-șase ori mai mari decât cele „din cartier”. Mergi la cumpărături în locuri mai puțin pretențioase. Vei avea surpriza să găsești aceleași haine ca în magazinele din mall-uri, însă la prețuri mult mi mici.
Foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns