Esti aici
Femeia.ro > Familie > Ajuta copiii abuzati cu un simplu SMS!

Ajuta copiii abuzati cu un simplu SMS!

Intre 1 ianuarie – 31 martie 2010, Asociatia Telefonul Copilului (www.telefonulcopilului.ro) va lansa o campanie de comunicare prin care oricine poate contribui la ajutorarea copiilor abuzati din Romania. Astfel, fiecare SMS trimis la numarul 874* in retelele Cosmote, Orange si Vodafone va insemna cate 2 euro donati pentru a schimba viata unui copil.

Asociatia Telefonul Copilului este singurul ONG din Romania care ofera o linie de asistenta pentru copii si parinti la nivel national, la numarul de telefon 116 111, preluand si rezolvand cazuri de incalcare a drepturilor copilului. Pana in prezent, Asociatia Telefonul Copilului a inregistrat numeroase rezultate impresionante, cat si satisfactia a mii de cazuri ajunse in faze critice, dar care si-au gasit un deznodamant fericit.

Cu toate acestea, o parte din sprijinul financiar venit de la sustinatorii ONG-ului s-a diminuat considerabil, in urma contextului economico-social. Numarul apelurilor insa a crescut foarte mult.

In imposibilitatea de a prelua un numar atat de mare de apeluri si cu un deficit de logistica si de consultanti care sa acopere toate apelurile primite din partea copiilor, Asociatia Telefonul Copilului a dezvoltat aceasta campanie de comunicare.

*Numar apelabil din retelele Cosmote, Orange si Vodafone. Serviciu oferit gratuit. Nu se percepe TVA.

Comments

comments

Lasă un răspuns