Esti aici
Femeia.ro > Familie > Confort si dezvoltare armonioasa inca din primele clipe de viata – ce este un landou bebe si ce avantaje prezinta?

Confort si dezvoltare armonioasa inca din primele clipe de viata – ce este un landou bebe si ce avantaje prezinta?

landou bebe

Viitorii parinti trebuie sa fie pregatiti pentru orice, deci trebuie sa aiba din timp grija la achizitia celor necesare cresterii celui mic in cele mai bune conditii. Exista o lista foarte lunga de lucruri la care trebuie sa fim atenti pentru a oferi confort si siguranta copiilor, iar lucruri precum hainele, jucariile, patuturile sau chiar un landou bebe sunt printre cele mai intalnite produse.

Transportarea copilului in diferite locuri (parc, medic, familie etc.) se face in cele mai bune conditii atunci cand sistemele folosite sunt de calitate inalta, concepute conform celor mai specifice nevoi ale copiilor. Un landou bebe ne ajuta sa transportam copilul (in casa, la masina si asa mai departe) dintr-un loc in altul fara a-i afecta somnul sau confortul in vreun fel. In acelasi timp, landoul este foarte confortabil de utilizat, deci este un adevarat ajutor in orice tanara familie.

Cum ajuta mai exact?

Landourile moderne sunt renumite atat datorita materialelor de calitate inalta din care sunt confectionate, cat si designului optim. Un landou potrivit ii ofera copilului o pozitie foarte confortabila si sanatoasa, in special in primele saptamani, cand copilului nu i se potrivesc inca scoicile auto sau carucioarele ceva mai inclinate.

Mai concret, avantajele principale ale unui landou (de calitate, bineinteles) sunt urmatoarele:

  • Copilul se bucura de o pozitie confortabila si care contribuie la dezvoltarea corecta a spatelui, in special in prima etapa a vietii. Materialele sunt foarte confortabile pentru copil, iar designul landoului propriu-zis sustine cresterea sanatoasa si armonioasa a acestuia.
  • Parintii se pot bucura de o modalitate foarte usoara si confortabila de a se deplasa impreuna cu copilul. Este greu sa tinem un copil in brate atunci cand ne indreptam spre casa sau spre masina si avem si alte lucruri cu noi. Un landou bebe permite astfel un transport mult mai confortabil si rapid.
  • Sunt sigure si ieftine. Chiar daca landourile sunt elemente nu atat de complexe precum sunt carucioarele sau scoicile auto, acestea sunt sigure pentru cei mici, iar simplitatea lor le face accesibile pentru orice buzunar. Landourile sunt folosite intr-adevar doar in primele 6 luni de viata, insa acestea se gasesc la preturi mici, iar sistemul de prindere cu centuri de siguranta face din landouri niste produse in care putem avea cu adevarat incredere.

Orice achizitie facuta pentru cei mici are nevoie de timp de gandire si cercetare a pietei pentru a ne asigura ca produsele pe care le alegem sunt intr-adevar cele potrivite. O metoda prin care pierdem mult mai putin timp este achizitia de produse de la comercianti specializati inca de la bun inceput.

Produsele oferite de astfel de companii sunt de calitate foarte inalta, iar aceste magazine stau de cele mai multe ori la dispozitia noastra cu asistenta specializata.

Landou bebe de calitate superioara  – de unde achizitionam un produs premium?

Magazinul Carucioaredecopii.ro se impune de foarte multi ani pe piata romaneasca de produse pentru copii, tocmai datorita calitatii produselor comercializate si profesionalismului echipei care sta in spatele acestuia.

Gama variata de produse moderne si durabile, posibilitatile multiple de plata, livrarea foarte rapida pe tot teritoriul tarii si calitatea asistentei tehnice oferite au avut drept rezultat un numar foarte mare de clienti satisfacuti pe deplin.

Magazinul de aici este un prieten de incredere al tuturor copiilor si parintilor!

 

Sursa: Agentia Fortin

Comments

comments

Lasă un răspuns