Esti aici
Femeia.ro > Familie > Cum iti alegi pantofii cand esti insarcinata

Cum iti alegi pantofii cand esti insarcinata

Poate părea un efort inutil acela de a-ţi alege pantofi atunci când eşti însărcinată, dar de cele mai multe ori este necesar. Confortul nu este singurul criteriu de alegere al pantofilor atunci când eşti însărcinată.

Merităm să ne păstrăm stilul şi în timpul unei sarcinii!

Din fericire, există o cale prin care putem ajunge la un echilibru.

1. Cunoaşte-ţi abilităţile

Dacă, la fel ca mine, sunt şanse să-ţi rupi glezna purtând pantofi stiletto, nu o face în timpul sarcinii. La fel, în cazul în care crezi că a-i purta presupune o provocare prea mare, optează pentru o altă pereche de încălţăminte. Platformele te fac mai înaltă, iar pantofii cu tocuri mici sunt drăguţi. Trebuie să ştii ce ţi se potriveşte, şi să porţi acel lucru cum se cuvine.

2. Cunoşte-ţi corpul

Ţi se va spune să-ţi cunoşti corpul de multe ori în timpul sarcinii. În cazul picioarelor, există destul de multe şanse să lei ai umflate. Este important să ştii dacă pantofii tăi vor fi confortabili. Nu încerca să-ţi îndeşi picioarele umflate în pantofi cu toc, alege mai bine o pereche de balerini confortabili.

Citeste si: Top 5 sfaturi pentru femeile insarcinate

3. Poartă tot ce este confortabil

Balerinii vor arăta drăguţ pentru o anumită perioadă de timp. Ce este şi mai bine este că nu-ţi strâng picioarele. Optează pentru mărcile care sunt cunoscute pentru confortul oferit. Dacă nu este genul de încălţăminte pe care ai purta-o, atunci fi nonconformistă şi încearcă să o adaptezi ţinutei tale.

4. Alege stilul în favoarea modei

Trendurile vin şi pleacă, ceea ce înseamnă că acea pereche de pantofi pe care nu o porţi îţi va fi inutilă în câteva luni, după ce vei scăpa de sarcină. În schimb, pantofii cu stil îţi vor putea fi utili în continuare!

Chiar mai bine, îi poţi folosi şi în cazul unei eventuale următoarea sarcini!

Citeste si: 6 motive sa porti inele statement

5. Gândeşte-te care este motivul pentru care îi porţi

Porţi acea pereche nouă de pantofi cu ocazia unei nunţi? Atunci te vei descurca în pantofi cu tocuri pentru câteva ore. Îi porţi pentru un loc de muncă care implică statul în picioare? Atunci nu-ţi cumpăra tocuri. Stai mai mult la cumpărături şi găseşte-ţi ceva conforabil.

6. Încearcă o pereche de pantofi care-ţi corectează postura

Nu-ţi vei păstra aceeaşi postură pe timpul sarcinii.  Caută mărci de pantofi care-ţi corectează postura. Asta ajută la susţinerea poziţiei spatelui, care îţi ajută întreg corpul să se simtă confortabil. Unele modele sunt pline de stil, făcându-le ideale pentru a fi purtate la serviciu.   

Citeste si: Modificarile din timpul sarcinii

Comments

comments

Lasă un răspuns