Esti aici
Femeia.ro > Familie > Fă-ți viața mai ușoară… cu o ștampilă!

Fă-ți viața mai ușoară… cu o ștampilă!

stampile

Atunci când ești părinte, zilele și întâmplările curg altfel. Înveți să fii empatic, să te gândești mai puțin la tine și mai mult la copiii tăi. Îți dorești cu tărie să le ușurezi viața, să îi păzești, să îi aperi și să îi scutești de bătăi de cap. Ca mamă, vrei să îți protejezi copiii, să îi ajuți să se descurce în orice situație și să capete încredere în ei. Iar într-un final, să îți faci și ție viața mai ușoară.

Spune drept: de câte ori te-ai confruntat cu situații enervante generate de copiii tăi?

De zeci, poate sute de ori. De câte ori și-au încurcat cei mici lucrurile cu ale altor puști la grădiniță, la școală sau în parc? Și seria de mici „insuccese”continuă și acasă. De câte ori rătăcești șosetele și nu le mai poți împerechea? De câte ori nu se ceartă copiii pe jucării și puzzle-uri?

Știi că poți să rezolvi toate aceste situații stresante cu un singur gest? 

Personalizarea jucăriilor îl ajută și pe puștiul tău să își poată recunoaște cu ușurință lucrurile atunci când este în parc. Și la fel de ușor îi poate fi la școală și la grădiniță – cu penarele, caietele și cărțile. Și unde mai pui că poți folosi o ștampilă cu față zâmbitoare ca să răsplătești faptele bune?! Există și varianta în care poți personaliza o ștampilă cu numele copiilor sau cu imagini care să le trezească amintiri plăcute. De ce? Ca să îi bucuri. Și totodată să îi responsabilizezi și să le simplifici viața.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns