Esti aici
Femeia.ro > Familie > Cele mai căutate și îndrăgite jucării pentru exterior de către cei mici

Cele mai căutate și îndrăgite jucării pentru exterior de către cei mici

jucarii pentru exterior

Jucăriile sunt cele mai importante elemente care contribuie la dezvoltarea fizică și intelectuală a copiilor încă de la vârste fragede. Și, pentru că sunt o mulțime de jucării pentru copii, astăzi îți spunem care sunt cele mai căutate și îndrăgite jucării pentru exterior. Ce accesorii pentru joacă preferă copiii.

 

Jucăriile pentru copii se aleg din mulțimea de anunțuri online după mai multe criterii. În primul rând, în funcție de preferințe, ca mai apoi să ne ghidăm după vârsta, înclinația copilului, sezonul și, bineînțeles, dorința celui mic. Pentru că fiecare anotimp vine cu micile lui plăceri, primăvara, vara și toamna au ceva în comun: vremea bună pentru joaca afară. Așa că jucăriile de exterior sunt cele mai căutate accesorii ale momentului. Iată lista cu jucăriile pe care copiii le îndrăgesc și de care nu vor să se mai dezlipească:

Trotineta

Folosită începând cu vârsta de doi ani, trotineta este echipamentul ideal pentru joacă și mișcare în același timp. Este iubită de toți copiii și, din fericire, sunt disponibile modele pentru toate vârstele.

Bicicleta

Bicicleta este accesoriul care nu lipsește din viața niciunui copil. Mersul pe bicicletă se învață de la vârste fragede și nu se uită niciodată. Este o activitate care le dezvoltă celor mici încrederea în ei, dar și dorința de a explora locurile care îi înconjoară.

Trambulina

Joaca pe trambulină este antrenantă și distractivă pentru toții copiii, chiar și pentru adulți. Săritul pe o trambulină ajută la dezvoltarea mușchilor, îmbunătățește sistemul cardiovascular și ajută la formarea echilibrului. Este un spațiu sigur de joacă, deoarece suprafața trambulinei este flexibilă, iar impactul la aterizare este redus.

Piscină gonflabilă

Dacă spațiul îți permite, din sezonul cald nu trebuie să lipsească o piscină gonflabilă. Înotul este unul dintre sporturile de bază în dezvoltarea copiilor și se poate învăța foarte bine într-o piscină gonflabilă chiar acasă.

Role și patine

Mersul pe role este benefic pentru pentru orice vârstă, mai ales pentru copiii plini de energie. Este o modalitate de antrenament care ajută la creșterea imunității și dezvoltarea corpului armonios. Patinele sunt recomandate copiilor cu vârste mai mici, începând de la 3 ani, în timp ce rolele sunt indicate imediat cum copiii învață să-și țină singuri echilibrul.

Sportul în aer liber, chiar și prin joacă, aduce o mulțime de beneficii pe termen lung. Chiar și 30 de minute de mișcare în aer liber în fiecare zi ajută la prevenirea depresiei, crește capacitatea de concentrare, îmbunătățește calitatea somnului, crește imunitatea și sănătatea sistemului cardiac și dezvoltă imaginația, creativitatea, dar și capacitatea de coordonare și orientare în spațiu.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns