Esti aici
Femeia.ro > Familie > „La ce să te aștepți când ești însărcinată” – Heidi Murkoff vine în România

„La ce să te aștepți când ești însărcinată” – Heidi Murkoff vine în România

Heidi Murkoff, autoarea celei mai citite cărți despre sarcină din lume –  What to Expect® When You’re Expecting – vine în România pentru prima oară!

La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF este dedicat tuturor părinților și viitorilor părinți. Autoarea celei mai vândute cărți despre sarcină din lume și Dr. MIHAI CRAIU, medic primar pediatru, vor răspunde în direct la întrebările participanților despre perioada celor 9 luni, naștere, alăptare și îngrijirea copilului în primii ani de viață.

Fondurile obținute din vânzarea biletelor se direcționează către proiectul social CUTIA Bebelușului, desfășurat de ASOCIAȚIA SAMAS.

”La ce să te aștepți când ești însărcinată” a fost prima carte scrisă de o mamă și se află din 1990 pe lista celor mai vândute titluri, întocmită de New York Times, fiind cel mai longeviv best-seller. Seria “What to Expect®” conține astăzi 5 titluri pentru părinți și viitori părinți și două titluri pentru preșcolari, iar comunitatea din jurul platformei online What to Expect® numără peste 11 milioane de mame în întreaga lume. Heidi Murkoff este apreciată de revista TIME ca fiind între primii 100 cei mai influenți oameni din lume!

La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF promovează educația perinatală în rândul părinților și viitorilor părinți. În România, rata nașterilor premature este de 10% din totalul nașterilor, rata mortalității infantile este de 7,3‰, un bebeluș mai mic de un an moare la fiecare 6 ore, 32% dintre gravide nu merg la control în timpul sarcinii, iar 1 din 10 mame este minoră. Conform raportului UNICEF România, 80% dintre decesele nou-născuților pot fi prevenite prin educație.

Comments

comments

Lasă un răspuns