Esti aici
Femeia.ro > Familie > „Manualul Mamicii ZEN”, o carte pentru toate mamicile

„Manualul Mamicii ZEN”, o carte pentru toate mamicile

Raluca Zenga prezintă „Manualul Mămicii ZEN”, carte din care cu siguranță vor avea de învățat viitoarele mămici.

„Manualul mămicii ZEN” a luat naștere după ce Raluca Zenga a dorit să împărtășească experiența ei cu proaspetele mămici, așa că a pus pe hârtie gândurile din perioada sarcinii. Cartea a fost lansată în luna septembrie 2015 la editura Integral.

„Viața începe cu-adevărat din momentul în care devii părinte!”, spune Raluca Zenga, soția antrenorului de fotbal Walter Zenga. Cei doi au împreună doi copii, pe Samira și Walter Jr., iar „Manualul mămicii ZEN” este cartea pe care Raluca mărturisește că și-ar fi dorit să o aibă pe noptieră atunci când era doar o mămică începătoare.

raluca zenga- coperta Manualul mamicii ZEN

Aceasta este cartea care vă poate ține companie în nopțile albe, într-un moment în care ne consolează gândul că nu suntem singurele mame pe lume cu un bebe sensibil, cu colici, sau pur și simplu potrivnic somnului; că nu vom avea veșnic în brațe un sugar plângăcios și că timpul va trece prea repede, lăsându-ne doar cu nostalgia acelor clipe.

Mama ZEN nu este mama perfectă, ci mama pur și simplu umană, cu lumini și umbre, zile mai bune și zile de dat uitării, cu căderi și rătăciri, din care revine însă mai înțeleaptă și mai împăcată cu mersul lucrurilor, o prezență mai caldă și mai echilibrată pentru copiii săi.

„Sunt nespus de bucuroasă că trăirile mele de părinte au prins voce în „Manualul mămicii ZEN”, că pot împărtăși viitoarelor și actualelor mame din experiența mea: dieta pentru concepția unui bebe cu o imunitate de fier, alimentația pentru o sarcină ușoară și fără grețuri, pregătirea fizică și emoțională pentru naștere, și-apoi toate etapele de la venirea pe lume a bebelușului: primele săptămâni de „acomodare”, înfiriparea atașamentului, depresia post-natală, alăptarea, colicii, labirintul greu de descifrat al somnului, diversificarea alimentară și câte și mai câte.

Raluca, Samira si Walter Jr

Veți citi despre temerile mele și cum le-am depășit, despre regăsirea intimității de cuplu cu bebe în ecuație… și de ce cred eu ca viața începe cu-adevărat din momentul în care devii părinte! Vreau să vă asigur că glasul meu din carte se adresează fiecărei mame ca unei prietene dragi, despre care știu din propria-mi experiență că trece printr-un moment de vulnerabilitate maximă, în care are nevoie de multă înțelegere și iubire!

În final vom fi cu toate mămici ZEN și cea mai buna versiune a noastră ca persoane!”, spune Raluca Zenga.

„Manualul mămicii ZEN” este disponibil la prețul de 34,90 lei.

Despre Editura Integral

Prezentă pe piața românească încă din 1994 ca o afacere-hobby, Editura Integral a devenit o afacere adevărată în 2014. În ulrimele 18 luni, Integral a lansat 100 de cărți, printre care amintim „Marea Spovedanie a brokerului fugar” de Cristian Sima, „Phoenix” (Vol. I. ‒ Însă eu, o pasăre…, Vol. II – Giudecata Înțelepților) de Nicolae Covaci, „Manualul mămicii Zen” de Raluca Zenga, „Antrenor” de Walter Zenga, „Gazele de șist și fracturarea hidraulică ‒ între mit și realitate” de Prof. Constantin Crânganu, dar și două reviste cu apariție lunară, „Fusion” și „Almanah Junior”.

Editura Integral este deținută de Costel Potolache, ce are peste 20 de ani de experiență în domeniu, atât în România, cât și în străinătate, iar jurnalistul și scriitorul Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, ProTV Magazine, Bucătărescu.ro) este Director editorial.

Comments

comments

Lasă un răspuns